Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Αυγούστου 2013

Την τεχνολογία αφής του iPad Mini θα χρησιμοποιεί το νέο iPad

Το αποτέλεσμα θα είναι μια ελαφρύτερη και λεπτότερη συσκευή .Το πέμπτης γενιάς iPad θα χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνολογία αφής – οθόνης που είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Mini έτσι ώστε να μπορέσει να μας παρουσιάσει ένα μοντέλο λεπτότερο και ελαφρύτερο.


Αυτό επιβεβαιώνει η Wall Street Journal που σύμφωνα με δημοσίευμα, το iPad 5 θα μοιάζει εξωτερικά με το iPad Mini διατηρώντας όμως την 9,7 ιντσών Retina οθόνη του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αυτό που πολλοί καταναλωτές αποκαλούν απλά οθόνη στην ουσία αποτελείται από πολλαπλά επίπεδα με τελευταίο αυτό της αφής καθώς επίσης και ένα επιπλέον επίπεδο για τους αισθητήρες και φυσικά στο τέλος έχουμε την οθόνη των υγρών κρυστάλλων. Η Apple ακολουθώντας την τεχνογνωσία του iPad Mini θα φέρει στο iPad λιγότερα επίπεδα και μια μη γυάλινη επιφάνεια».

Το αποτέλεσμα θα είναι ένα λεπτότερο iPad αλλά ταυτόχρονα και ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του. Επίσης η Apple αναμένεται να αλλάξει την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού του και να ανασχεδιάσει την μπαταρία του.


Πηγή...www.newsbeast.g

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός