Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Οκτωβρίου 2012

Οι Τούρκοι κατέβασαν με το ζόρι πολιτικό αρμενικό αεροσκάφος!!


Δεύτερη "απαγωγή" πολιτικού αεροσκάφους μέσα σε πέντε ημέρες από την τουρκική Αεροπορία σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με την αναγκαστική προσγείωση υπό την απειλή κατάρριψης, αεροσκάφους αρμενικού αεροσκάφους από την τουρκική Αεροπορία.
Το αρμενικό πολιτικό αεροσκάφος εξαναγκάστηκε κάτω από την απειλή τουρκικών μαχητικών να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ερζερούμ, ενώ αυτό κατευθυνόταν προς το Χαλέπι. Ήδη έχει γίνει διάβημα από την Αρμενία

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι "οι αρμενικές αρχές δέχτηκαν επιτρέψουν να προσγειωθεί το αεροσκάφος για έλεγχο", αλλά η Αρμενία το διαψεύδει και το αρμενικό υπουργείο Εξωτερικών μιλά για "αροπειρατεία".

Στο αρμενικό αεροσκάφος μεταφερόταν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους κατοίκους στο Χαλέπι και οι αρμενικές αρχές είχαν ειδοποιήσει σχετικά τις τουρκικές, οι οποίες όμως τελικά εξανάγκασαν το αεροσκάφος να προσγειωθεί.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από την Αρμενία για το περιστατικό, ενώ αεροσκάφος αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα και το πλήρωμα βρίσκεται υπό περιορισμό.










Πηγή...defencenet.gr

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός