Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Οκτωβρίου 2012

Η Άγκυρα υποχρέωσε συριακό πολιτικό αεροσκάφος σε προσγείωση..!

Σε προσγείωση στην 'Αγκυρα υποχρέωσαν οι τουρκικές αρχές συριακό πολιτικό αεροσκάφος, προκειμένου να διεξαγάγουν έρευνα, μετά από πληροφορίες του τουρκικού ΥΠΕΞ ότι το αεροπλάνο μεταφέρει οπλισμό.


Παράλληλα, το υπουργείο καλεί όλα τα τουρκικά πολιτικά αεροσκάφη να μην εισέρχονται στον εναέριο χώρο της Συρίας, για λόγους ασφαλείας.
Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από τη Μόσχα και είχε προορισμό τη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό.
Η κρατική τουρκική τηλεόραση μετέδωσε νωρίτερα πως το συριακό αεροσκάφος συνοδευόταν από τουρκικά μαχητικά, προκειμένου να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της 'Αγκυρας.
Οι τουρκικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε αντίποινα εδώ και μία εβδομάδα, απαντώντας στα πυρά που έχουν φτάσει στο έδαφος της χώρας και στο θάνατο πέντε Τούρκων αμάχων από συριακή οβίδα. Στη φωτογραφία τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο στα σύνορα με τη Συρία.
Νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός του τουρκικού στρατού, στρατηγός Νετζντέτ Εζέλ δήλωσε ότι ο στρατός θα απαντήσει με μεγαλύτερη ισχύ αν οι βομβαρδισμοί από τη Συρία εξακολουθήσουν να διεχέονται στο τουρκικό έδαφος. «Απαντήσαμε, αλλά αν συνεχιστεί θα απαντήσουμε με μεγαλύτερη ισχύ», είπε ο Οζέλ κατά τη διάρκεια επιθεώρησης των στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.
Οι τουρκικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε αντίποινα εδώ και μία εβδομάδα, απαντώντας στα πυρά που έχουν φτάσει στο έδαφος της χώρας από τα σύνορα με τη Συρία και στο θάνατο πέντε Τούρκων αμάχων από συριακή οβίδα.



 Πηγή.. naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός