Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Σεπτεμβρίου 2012

9 χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές για Android

Μετά απο ενα μήνα χρήσης του Android, ανακάλυψα κάποιες χρήσιμες εφαρμογές τις οποίες θα μοιραστώ μαζί σας. Σχόλια για το ίδιο το Android δεν σκοπεύω να κάνω ακόμη αφού χρειάζομαι περισσότερο χρόνο και την έκδοση 2.1 Eclair απο τους xda-developers για να καταλλήξω σε συμπεράσματα.





Σε γενικές γραμμές είναι έξυπνο, λειτουργικό αλλά έχει ΠΟΛΥ δρόμο μπροστά του για να αγγίξει την ευχρηστία και την λογική του iPhone.
Οι εφαρμογές που ακολουθούν είναι δωρεάν και θα τις βρείτε που αλλού; Στο Market.
Πάμε λοιπόν στη λίστα.
  1. mAnalytics
    Για όσους διαθέτουν Website ή Blog και το παρακολουθούν μέσω Google Analytics. Η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλά accounts
  2. Astrid
    Μια εξαιρετική GTD εφαρμογή για σημειώσεις, με τεράστια ευχρηστία, χωρίς όμως να απουσιάζουν και οι πολύ προχωρημένες λειτουργίες όπως ορισμός deadlines, absolute deadlines, τρόποι ειδοποίησης, συγχρονισμός με το Calendar app και κατ’ επέκταση με το Google Calendar και πολλά άλλα…
  3. Dolphin Browser
    Ο ενσωματωμένος Android Browser είναι πραγματικά πολύ «λίγος». Εαν θέλετε εναν εντυπωσιακό σε λειτουργίες και παράλληλα σβέλτο πλοηγό, εγκαταστήστε τον. Η σύγκριση με τον Opera απλά δεν υπάρχει καθώς ο Dolphin είναι πολύ μπροστά! Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε η υποστήριξη Gestures τα οποία μπορεί κανείς να τα κάνει customize απο το μηδέν!
  4. eBuddy
    Εφαρμογή Messenger με υποστήριξη MSN (Live) Messenger, Yahoo Messenger, AIM, Google Talk, MySpace, Facebook, ICQ και Hyves. Χρειάζεστε κι άλλα;
  5. Fring
    Απλά το VoIP στο Android σας. Υποστηρίζει Skype (με πολύ καλή ποιότητα κλήσης!), Google Talk, MSN (Live Messenger), SIP (Custom SIP VoIP), ICQ, Yahoo, Twitter και ΑΙΜ. Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το Skype Support το οποίο και είναι πολύ καλό.
  6. Google News
    Προφανώς και χρειαζόμαστε «Τα Νέα». Η εφαρμογή υποστηρίζει πλήρως τον εντοπισμό Google Ειδήσεων για τους Έλληνες χρήστες.
  7. NetaShare
    Πρόγραμμα για την ανάγνωση των RSS Feeds που φιλοξενούνται στο Google Reader σας. Θα μπορούσε να είναι ποιο γρήγορη όμως είναι πολύ καλοφτιαγμένο το layout της σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες.
  8. GDocs
    Εαν χρησιμοποιείτε τα Google Docs (σε Google ή Apps λογαριασμό), τότε αυτή είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε. Υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς.
  9. AndroidVNC
    Διαχειριστείτε εξ αποστάσεως οποιονδήποτε υπολογιστή με το γνωστό VNC…




Πηγή..blog.tech-spot.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός