Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Ιουλίου 2011

Μαθήματα αυτοπεποίθησης από Lady Gaga !

Είναι άνθρωπος κι αυτή μην την βλέπετε έτσι. Μπορεί να μην είναι η μέση 25χρονη αμερικανίδα, αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος με όλες τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες της.Μιλώντας στο περιοδικό More! η εκκεντρική Lady Gaga εξομολογείται ότι δεν αισθάνεται πάντα τόσο άνετη και ωραία. "Είμαι σαν όλους τους ανθρώπους. Μερικές φορές με πιάνει κάτι και νομίζω ότι είμαι άσχημη, χοντρή και καθόλου γοητευτική. Είναι φάσεις που τις περνούν όλοι και πολλοί φαν με ρωτάνε τι να κάνουν όταν νιώθουν έτσι.Να σας πω εγώ τι κάνω; Αφιερώνω 15 λεπτά την ημέρα και με επαινώ. Κάνω θετικές σκέψεις για μένα", είπε η Lady Gaga. "Το θέμα είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως κι αν είναι. Να είσαι περήφανος γι' αυτά που έχεις και να κάνεις αυτά που θέλεις να κάνεις.

Μπορείς να βάλεις πενήντα περούκες, να πάρεις τα καλύτερα ρούχα του κόσμου, να κάνεις πλαστικές, να αδυνατίσεις, να παχύνεις... Όμως το μυστικό βρίσκεται στο να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Αυτός και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής"
, πρόσθεσε η Gaga σε ένα κρεσέντο φιλοσοφικού στοχασμού.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός