Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Ιουλίου 2011

Πήγαν να ταΐσουν τους κροκόδειλους!

Και αντίκρισαν ένα τέρας… 5,5 μέτρων!
Χιλιάδες ερπετά ζουν στα νερά της περιοχής Darwin και η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες, αποτρέποντας κατοίκους και επισκέπτες να… βουτούν στα νερά, να πλένουν τα αυτοκίνητά τους ή να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ!Πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια από επιθέσεις ερπετών. Το 2009 τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα 11χρονο κορίτσι που έπαιζε με τους φίλους του «αρπάχτηκαν» από κροκόδειλους.

Οι μεγαλύτεροι κροκόδειλοι στη Γη είναι αυτή που ζουν σε αλμυρό νερό και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι… μπορούν να φάνε ανθρώπους!

Τα αρσενικά κατά μέσο όρο φτάνουν σε μήκος τα 5 μέτρα και ζυγίζουν πάνω από 450 κιλά!

Όμως οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 7 μέτρα μήκος ενώ το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει τον ένα τόνο!

Σε άγρια κατάσταση ζουν μέχρι και 70 χρόνια και αναπαράγονται στα υφάλμυρα και γλυκά νερά της ανατολικής Ινδίας, της νοτιοανατολικής Ασίας και της βόρειας Αυστραλίας.

Είναι εξαιρετικοί κολυμβητές και έχουν εντοπιστεί και στη θάλασσα.
Οι τουρίστες του πλοιαρίου που πλέει στα νερά του ποταμού Adelaide στην περιοχή Darwin είχαν την ευκαιρία (όσοι δεν έκλεισαν τα μάτια τους από την τρομάρα) να δουν ένα από αυτά τα… τέρατα!
Το δόλωμα στήθηκε και ο… Brutus όπως έχουν ονομάσει το συγκεκριμένο ερπετό δεν έχασε ευκαιρία.

Πηγή
www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός