Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Ιουλίου 2011

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός μιλά για το χωρισμό του με τη Φουρέιρα!Για τον χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα μίλησε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Γαλανός μιλώντας με για την πρώην με πολύ κολακευτικά λόγια.


«Με την Ελένη χωρίσαμε φιλικά. Έχει πολύ καιρό… Ήταν μια καλή στιγμή και τέλειωσε απλά» δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής χωρίς… πολλές-πολλές λεπτομέρειες!
«Νομίζω έχουν περάσει 7 μήνες... Θα σε γελάσω… Νομίζω κάπου τόσο» συμπληρώνει μιλώντας στο Star και βάζει τα γέλια. Βρε Κωνσταντίνε, ντροπή! Με τη Φουρέιρα χώρισες, ξεχνάς πότε έγινε;
Κι αν δε θυμάται πότε χώρισε, τουλάχιστον θυμάται την ίδια τη Φουρέιρα για την οποία μιλά με κολακευτικά λόγια: «Μ’ αρέσει σαν καλλιτέχνης η Ελένη, βασικά.

Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο θα ήθελαν πολλοί να συνεργαστούν μαζί της» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Γαλάνος τονίζοντας ότι στο προηγούμενο σχήμα η πρώην του είχε έρθει στο μαγαζί για να τον ακούσει.

Όσο για τη… γυναίκα που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στη ζωή του; Δεν είναι άλλη από την… καριέρα του, στην οποία δείχνει να έχει αφοσιωθεί αφού αυτή την περίοδο είναι μόνος του!

Πηγή www.star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός