Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Οκτωβρίου 2010

Φερομόνες!! : Το ελιξίριο του πάθους !!! Μύθος ή πραγματικότητα ???

 Το "μαγικό" φίλτρο των παλαιότερων χρόνων τελικά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!
  Και ναι ... είναι αλήθεια !!! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί "εγκεφαλικά" πολλές φορές αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε κάποιους ανθρώπους εξ' αρχής ??? Είναι θέμα χημείας όπως λένε οι ειδικοί !!! 
Οι Φερομόνες παρακάμπτουν το φλοιό των εγκεφαλικών ημισφαιρίων, και "επιδρούν" στα συναισθήματα μας, όπως η αντίληψη και το συναίσθημα!!!!
    Οι Φερομόνες αποδεικνύονται "μαγικές" καθώς είναι υπεύθυνες για την έλξη των δύο φύλλων. Πιο συγκεκριμένα, οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες , αόρατες, άοσμες (πρέπει να τονιστεί αυτό) οι οποίες εκκρίνονται από το ανθρώπινο σώμα κυρίως από το πρόσωπο, τις μασχάλες, καθώς και τα γεννητικά όργανα !
            Όταν δύο άνθρωποι πλησιάζουν κοντά, οι φερομόνες οι οποίες αιωρούνται εισέρχονται στην μύτη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι αρκετά ευαίσθητη στην επαφή της με τις χημικές αυτές ουσίες, έχοντας ως αποτέλεσμα, την εισχώρησή τους  στο τμήμα του εγκεφάλου που ρυθμίζει την παραγωγή οιστρογόνων (στις γυναίκες) και τεστοστερόνης (στους άνδρες).
            Πολλές εταιρίες, "εκμεταλλευόμενες" την ανάγκη των ανθρώπων για να νοιώθουν επιθυμητοί και ελκυστικοί, με την βοήθεια της τεχνολογίας παρασκεύασαν τα αρώματα "pheromones", τα οποία περιέχουν "απομιμήσεις" των Φερομονών... και έχουν ως αποτέλεσμα την προσοχή και την έλξη του άλλου φύλλου.Έρευνες, έχουν δείξει για τις "Pheromones" ότι :


Άνδρες    Γυναίκες
Mυρίζει σαν ούρα  22% 23%
Mυρίζει σαν μόσχος (musk)  38% 35%
Mυρίζει ωραία  8% 6%
Mυρίζει άσχημα  21% 26%
Δεν μπορώ να το μυρίσω  11% 10%

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός