Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνησε η σειρά "ΤΟ ΝΗΣΙ " στο Mega με τηλεθέαση 75%!!!


Ξεκίνησε η υπερπαραγωγή του Mega ( Το νησί ) που στοίχισε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ! Θα προβληθούν 26 επεισόδια ,πήραν μέρος 160 ηθοποιοί και 650 κομπάρσοι.


Τι είναι λοιπόν το Νησί, που εδώ και ένα μήνα διαφημίζεται από εχθρούς και φίλους του Mega
ως η ακριβότερη και αρτιότερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης; Το βιβλίο της Victoria Hislop, που μετρά ήδη 72 επανεκδόσεις, παρέμεινε περισσότερες από 50 εβδομάδες στο ελληνικό top 10, έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και ανάγκασε ανθρώπους που είχαν να κρατήσουν βιβλία στα χέρια τους από το σχολείο να αποκτήσουν μια νέα προέκταση του χεριού τους, όσο διαρκούσε η ανάγνωση του Νησιού. Μεταξύ μας, όσοι δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο, είναι δεδομένο ότι θα το κάνετε, μετά τα πρώτα επεισόδια του σίριαλ.Αφου η μεταφορά σε ταινία όσο καλή και αν είναι, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τόσο καλά γραμμένο βιβλίο.
Επιτέλους κάτι ποιοτικό στην τηλεόραση ,του Big Brother,Next top model,και της τουρκικής σαπουνόπερας που μας σερβίρουν
Ελπίζουμε στην αγορά  της σειράς και από άλλα κράτη ευρωπαϊκά, γιατί στην Αμερική αν το έργο δεν έχει γυμνό ,και πιστόλι ,δεν έχει "πέραση" !!!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός