Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ. Αποχαιρετά την "νύχτα" μια για πάντα !

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Realnews δήλωσε:
Οτι είναι απογοητευμένος και πικραμένος με όσους δεν τον στήριξαν,από δισκογραφική του εταιρεία ,Friends. Ενω ο ιδιος στην 20ετη καριέρα του έχει βοηθήσει πολλούς ,αυτοί τον ξέχασαν γρήγορα !!
Αφήνει λοιπόν τα πάντα πίσω του και πηγαίνει μόνιμα στη Μήλο! " Έλεγα τι να κάνω ?Δεν μπορείς να δουλεύεις σε ενα μαγαζί και να έχεις προβλήματα, πως θα βγεις να στη σκηνή?Δεν είναι όπως παλιά . Σήμερα μιλάω με συναδέλφους μου που δουλεύουν σε νυκτερινά μαγαζιά. Και μου λένε μόλις ξεκινήσουν εμφανίσεις με ενα σχήμα,αρχίζουν οι γκρίνιες για τα λεφτά,και την μικρή προσέλευση του κόσμου! " Η εταιρεία που είχε στήσει με τον καλό του φίλο Διονύση Σχοινά έγινε παρελθόν !!.
Μένει πλέον στη όμορφη Μήλο όπου έχει κτίσει το δικό του ξενοδοχείο με 10 σουίτες,σε ενα οικόπεδο που είχε κληρονομήσει απο την γιαγιά του. Φυσικά και εχει φτιάξει σε ενα χώρο στούντιο στο οποίο, θα γράφει τραγούδια με θέα την θάλασσα. Θα κάνει μόνο επιλεκτικά κάποιες εμφανίσεις,και ακούγετε πως φεύγει Αμερική για περιοδεία στους ομογενείς μας που τόσο τον αγαπούν!!
Πάντως ο Γιώργος έκανε το χρέος του εκπροσωπώντας επάξια την χώρα, και μάλιστα βάζοντας αρκετά χρήματα απο την τσέπη του. Κάτι που στην Ελλάδα είναι σπάνιο!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ''OΠΑ'' KΛΙΚ ΕΔΩ v

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός