Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Οκτωβρίου 2010

Rihanna - Only Girl (In The World) Δείτε νέο (βίντεο κλιπ)




ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ

Από τα νησιά της Καραϊβικής σε χρόνο μηδέν ταξίδεψε στην κορυφή του πίνακα επιτυχιών και αυτό συνέβη τυχαία μέσα από τη συνάντηση με τον παραγωγό Evan Rogers, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στην πατρίδα της.
Της πρότεινε να τον ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Το ραντεβού της με τον διάσημο Jay Z ήταν καθοριστικό. Ο σύζυγος της Βeyonce βλέποντάς την και ακούγοντας τη φωνή της είδε ένα ακατέργαστο διαμάντι και δεν φησε την ευκαιρία να χαθεί.

Σήμερα, είναι πάμπλουτη (το κασέ της υπολογίζεται στα 100.000 δολάρια, ενώ εκείνο της Beyonce κυμαίνεται στα 80.000 δολάρια), μετρά μόνον επιτυχίες και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ποπ ντίβες.



ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ!!!!

Με κόκκινα μαλλιά και προκλητική εμφάνιση η νεαρή τραγουδίστρια ερμηνεύει το νέο της τραγούδι "Only Girl (In The World)". Που σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία σε όλο τον πλανήτη, η Rihanna αρέσκεται να κάνει συνεχείς αλλαγές. Στα προηγούμενα 4 άλμπουμ είχε πουλήσει 12 εκατομμύρια!! και είναι μόνο 22 χρόνων

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ !!!!!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός