Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Αυγούστου 2014

Προτάσεις για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου!

Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου είναι προ των πυλών και αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία απόδρασης ακόμα και για τους μη αδειούχους αυτού του μήνα. Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα που μπορείτε να περάσετε το τριήμερο σας, αυτές είναι τρεις από τις καλύτερες επιλογές.
Mην ξεχνάτε για την διαμονή σας μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε οικονομικές τιμές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενώνες από αγγελίες ακόμα και την τελευταία στιγμή!






Ύδρα


Μόνο 1,5 ώρα μακριά από τον Πειραιά η Ύδρα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές. Δεν χρειάζεται να πάρετε μεταφορικό μέσο καθώς στο κέντρο κυκλοφορούν μόνο αξιολάτρευτα....γαϊδουράκια και δεν θα κουραστείτε από τις μεγάλες αποστάσεις, γιατί το νησί είναι πολύ μικρό και όλα είναι σε κοντινή απόσταση. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο στα βράχια κοντά στο λιμάνι ή να πάρετε το θαλάσσιο ταξί που θα σας μεταφέρει σε άλλες παραλίες. Τέλος, για την νυχτερινή ζωή θα μπορούσε κανείς να πει ότι ναι μεν τα μπαρ είναι μετρημένα αλλά συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο και η διασκέδαση κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!



Βόρεια Εύβοια

Για τους λάτρεις της φύσης, η Βόρεια Εύβοια είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μπορείτε να φτάσετε οδικώς από την Αθήνα και μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε ένα από τα πολλά μικρά γραφικά χωριά που συνδυάζουν παρθένα τοπία άγριας φύσης και πεντακάθαρες παραλίες όπως το Πευκί ή οι Ροδιές. 




Πήλιο

Τα τελευταία καλοκαίρια το Πήλιο γίνεται ολοένα και πιο διάσημος προορισμός : οι παραλίες που
διαθέτει στον Παγασητικό και στο Αιγαίο όπως ο Μυλοπόταμος, η Πλάκα και οι Άγιοι Σαράντα αλλά και τα ορεινά χωριά μαγεύουν ταξιδιώτες κάθε ηλικίας.  Τα γραφικά χωριά Τσαγκαράδα, Ζαγορά, Χορευτό και ο Άγιος Ιωάννης με τα ιστορικά αρχοντικά προσφέρονται για ολιγοήμερες εξορμήσεις όπως αυτή του Δεκαπεντάγουστου. Ακόμη, στις ταβέρνες του Πηλίου μπορείτε να γευτείτε τοπικές παραδοσιακά πιάτα σε αρκετά οικονομικές τιμές.






Δ. Παπαδοπουλου

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός