Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Μαρτίου 2014

Πώς να ενημερωθείτε άμεσα αν σας «χάκαραν» στο facebook

Είναι πολύ άσχημο να σας «χακάρουν» το λογαριασμό στο facebook για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε.Ομως δυστυχώς συμβαίνει συχνά. Ετσι, όσο πιο νωρίς ειδοποιηθείτε, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά. Σε μια πρόσφατη έρευνα που ξεκίνησε το 2011, διαπιστώθηκε ότι ένας στους τρεις εφήβους πέφτει θύμα hacker.


 Αν και σε πολλές περιπτώσεις δεν συμβαίνει κάτι συνταρακτικό, σε κάποιες άλλες είναι ...καταστροφή. Μια φορά ένας νεαρός παραβίασε τους λογαριασμούς 13 γυναικών και ανέβασε τις φωτογραφίες τους σε πορνογραφικά sites. Για αυτόν ακριβώς το λόγο το Facebook έχει ένα σύστημα «συναγερμού» που σας προειδοποιεί όταν υποπτεύεται ότι πρόκειται να παραβιαστεί ο λογαριασμός σας.
Δείτε πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Κάντε click on 'Settings'.


On the Account Settings page, πηγαίνετε στο Security.


Κάντε κλικ ειδοποιήσεις σύνδεσης στο επάνω μέρος. Με βάση την απόφασή σας, συμπληρώστε το email σας ή τον αριθμό τηλεφώνου για να ειδοποιηθεί όταν κάποιος προσπαθεί να μπει στον λογαριασμό σας από άλλη τοποθεσία ή τη συσκευή που δεν έχει άδεια.
 


 Πηγή....fpress.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός