Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Οκτωβρίου 2013

Αν δείς αυτά τα 3 σημάδια τότε δεν κάνει αυτός για σένα...!!


Αναζητώντας τον κ. Τέλειο, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες, μαγικές συνταγές, και χρυσές συμβουλές...
Απλά υπάρχουν τα πραγματικά γεγονότα. Μάθε να αναλύεις τα γεγονότα και να είσαι αντικειμενική, ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα συμπεράσματα.

3 σημάδια ότι δεν είναι αυτός που ψάχνεις



1. Δεν του αρέσεις και τόσο πολύ!
Δεν τρελαίνεται ούτε για σένα, ούτε για τη σχέση σας. Αν του αρέσεις πολύ, θα το καταλάβεις, θα το νιώσεις, θα το δεις στα μάτια του. Θα ενδιαφέρεται για σένα, για όλα όσα κάνεις, θα θέλει να μάθει οτιδήποτε αγαπάς από το ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό, μεχρι ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες και μουσικές. Θα κάνει ότι μπορεί για να είναι κομμάτι της ζωής σου. Για να είναι στην πρώτη σειρά. Μην πέσεις στην παγίδα να νομίσεις ότι αυτό θα φτιάξει ή θα αλλάξει, μην ωραιοποιείς τα πράγματα, και μην βαυκαλίζεσαι θεωρώντας πως έχει άλλες αρετές. Μην ονομάζεις κάθε σχέση και κάθε γνωριμία μεγάλη αγάπη, αν δεν το αξίζει πραγματικά. Μην κάνεις προβολή της επιθυμίας σου -για τον μεγάλο έρωτα-, στην κάθε γνωριμία. Και ναι, υπάρχει όντως η πραγματική αγάπη. Η μεγάλη αγάπη. Αυτή η αγάπη που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλο. Προφανώς και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να βρεις το άλλο σου μισό. Γι' αυτό μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Αν νιώθεις πώς κάτι δεν πάει καλά, τότε δεν πάει καλά. Αφουγκράσου τον εαυτό σου και το ένστικτο σου.

2. Σε κακομεταχειρίζεται
Και δεν μιλάμε μόνο για σωματική βία και απιστία. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τον τρόπο που σου φέρεται, πες το! Εξήγησε πώς νιώθεις, και μην θεωρείς ότι ο άλλος θα το καταλάβει από μόνος του. Αν πραγματικά νοιάζεται για σένα, θα προσπαθήσει να κάνει κάτι για να αλλάξει τα πράγματα. Αν η σχέση σας δεν εξελίσσεται, αν αδιαφορεί για σένα, αν νιώθεις πως είναι χλιαρός απέναντί σου, και πως σε βλέπει, σε συναντάει και επικοινωνεί μαζί σου μόνο όταν τον βολεύει μην τον δικαιολογείς θεωρώντας ότι ευθύνονται τα κακά παιδικά του χρόνια, ή το διαζύγιο των γονιών του... Το πιο σημαντικό όμως: Μην προσπαθήσεις να τον φτιάξεις και να τον αλλάξεις. Και όταν λέμε ΜΗΝ εννοούμε μην!

3. Δεν είναι διαθέσιμος.
Αν δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά σου/ στα μηνύματά σου/ στα emails σου, το πιο πιθανό είναι ότι το τηλέφωνο του δεν έπεσε σε κάποιο υπόνομο, δεν είναι στο νοσοκομείο και κατά πάσα πιθανότητα τίποτα κακό δεν έγινε. Αν αυτό το “Σε αγνοώ-Σχήμα” αποτελεί την καθημερινότητά σας, υπάρχουν μόνο τρεις εξηγήσεις. α) Δεν είσαι το μόνο του κορίτσι, β) Σε αποφεύγει γιατί δεν σε θέλει αρκετά ή γιατί δεν τρελαίνεται να σου μιλήσει για τον οποιονδήποτε λόγο ή γ) παίζει παιχνίδια.
Αν αυτό συμβαίνει μία στο τόσο, μην το μεγαλοποιήσεις, αλλά αν συμβαίνει κατ' επανάληψη και κατ' εξακολούθηση, συγνώμη που θα σε πληγώσουμε, αλλά δεν είναι καλό. Και σίγουρα δεν σου αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά, όποια από τις 3 εκδοχές και αν ισχύει... Μην πέσεις στην παγίδα να κατηγορεις τον εαυτό σου, ότι ευθύνεται για τη συμπεριφορά του άλλου, μην αυτομαστιγώνεσαι και ανασυντάξου! Πίστεψε σε σένα, και κόψε τον ομφάλιο λώρο αλλά και την οποιαδήποτε σχέση σε πληγώνει και σε καταρρακώνει.

Προχώρα μπροστά, μην χάνεις ούτε μία ώρα, ούτε μία μέρα, ούτε ένα χρόνο από τη ζωή σου, με κάποιον που σου συμπεριφέρεται άσχημα, που σε αγνοεί, που δεν σου προσφέρει τη συναισθηματική αγάπη που σου αξίζεις και που έχεις ανάγκη.
Η ζωή κάπου παρακάτω να είσαι σίγουρη πώς έχει πολύ καλύτερα σχέδια για σένα.


Πηγή.... to-kounavi

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός