Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Φεβρουαρίου 2013

Οι Έλληνες γουστάρουν το τραγούδι με την Αγγελική Ηλιάδη αλλά είμαστε δήθεν! (Βίντεο)

       
Και εξηγούμε δηλαδή είμαστε πάρα πολύ υποκριτές.
Ενώ το τραγούδι που μας αρέσει είναι το τσιφτετέλι, εκτός βέβαια ελαχίστων εξαιρέσεων που συχνάζουν μέγαρο.  Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες εξηγήσεις συρτάκι, ζεϊμπέκικο, και τσιφτετελι είναι ο εθνικοί  μας χοροί.Ειδικά το τελευταίο αρέσει σε όλες τις Ελληνίδες το χορεύουν, και οι άντρες τρελαίνονται  να τις βλέπουν να λικνίζονται ! 


Και αν το ψάξετε έχει ελληνικές ρίζες  όχι όπως νομίζουν οι περισσότεροι ότι είναι τουρκικός χορός. Γιατί θέλουμε να στείλουμε κάτι άλλο που ίσως αρέσει περισσότερο στους ξένους; Επίσης  το τραγούδι του Αγάθωνα μας αρέσει  πολύ απλά θα προτιμούσαμε περισσότερο Αγάθωνα, βέβαια προηγείται και το εγκρίνουμε και αυτό.Στο κάτω κάτω πάμε δηλαδή για πρωτιά; Μην τρελαθούμε τα προηγούμενα χρόνια  τι κάναμε τίποτα. Γιατί  να μην απολαύσουμε την Αγγελική εκείνο το βράδυ με το ποτό μας άσε που θα τρελάνουμε και τους Τούρκους, Αρμένιους, θα μας δώσουν σίγουρα 12αρια,.Ας δούνε ποιος χορεύει καλύτερο τσιφτετέλι, είδαμε να χορευει την Τουρκάλα ''sila'' στον Σουλεϊμάν καλή ήταν  δεν λέω. Αλλά νομίζω με την  Αγγελική θα ζαλιστούν! Αλλά και ένα μπράβο στην Ηλιάδη που δεν άλλαξε το τραγούδι να το κάνει  ευροτσιφτετέλι αλλά το είπε όπως συνηθίζεται στα μπουζούκια στην χώρα μας! 


Δείτε το Βίντεο...




Πηγή..clikare.blogspot.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός