Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Φεβρουαρίου 2013

Οι τούρκοι είναι όπως στα σήριαλ; Έφαγε ξύλο η νύφη στον γάμο!

''Στο Καντίκιοι της Κωνσταντινούπολης, γαμπρός έδειρε την νύφη πρώτα στο αυτοκίνητο και μετά μπροστά στον χώρο όπου θα γινόταν ο γάμος.Στον καβγά με κλωτσιές και χαστούκια ενεπλάκησαν και οι οικογένειες και τελικά κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα'' Aυτή είναι σε περίληψη - κατά την Χουριέτ- μια είδηση από την Τουρκία. 
Παραθέτουμε ολόκληρο το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας ως...συμπλήρωμα στις τουρκικές σαπουνόπερες των καναλιών μας!.
Το γεγονός που συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών στην λεωφόρο Ριχτίμ στην περιοχή Καντίκιοϊ, εξελίχθηκε ως εξής,σύμφωνα με τα tourkikanea:

¨Η θεία σου μου κόλλησε ψεύτικα κοσμήματα¨
Ο γαμπρός Ι.Ο. και η νύφη Τ.Α. πήραν το δρόμο με το αυτοκίνητο της νύφης για την αίθουσα στην λεωφόρο Ριχτίμ όπου θα γινόταν ο γάμος. Καθοδόν η νύφη είπε στον γαμπρό πως η θεία του της κόλλησε στον αρραβώνα ψεύτικα κοσμήματα.
Τότε αυτός της απάντησε ¨Πως μιλάς έτσι για την θεία μου ;¨ και ξέσπασε καβγάς.
Ο γαμπρός Ι.Ο. μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του άρχισε να χτυπά την νύφη. Ο γαμπρός Ι.Ο. συνέχισε να χτυπά με μπουνιές την νύφη ακόμη και μπροστά στην αίθουσα όπου θα γινόταν ο γάμος Μάλιστα όταν αποπειράθηκαν να επέμβουν άτομα από την οικογένειας της νύφης, τράβηξε όπλο.
Ο γαμπρός επέμενε να επιτίθεται
Μετά από αυτό, οικογένειες γαμπρού και νύφης συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Οι οικογένειες άρχισαν να χτυπιούνται με κλωτσιές και χαστούκια την μέση του δρόμου. Στο μεταξύ ο γαμπρός ενώ κάποιοι συγγενείς προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, αυτός τρύπωσε ανάμεσα τους και συνέχιζε με επιμονή να επιτίθεται στην λιπόθυμη νύφη.
Πολίτες που μπήκαν ανάμεσα στους συγγενείς δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τον γαμπρό. Ο καβγάς τελείωσε με την επέμβαση αστυνομικών από το Α.Τ. του Ριχτίμ. 10 άτομα συνελήφθησαν και αφού κατέθεσαν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή...onalert.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός