Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Ιουλίου 2012

Oι Τουρκάλες που δεν μαγειρεύουν «πατάτες με κεφτέδες» το «πληρώνουν» με τη ζωή τους

Προφανώς η ζωή στην Τουρκία είναι "ολίγον διαφορετική" από ότι παρουσιάζεται από τα Τουρκικά σήριαλ που έχουν πείσει τις Ελληνίδες μας ότι οι Τούρκοι είναι ρομαντικοί, γνώστες του σαβουάρ βίβρ, με καλούς τρόπους, και με όνειρό τους πως πιος θα προλάβει να ανοίξει την πόρτα όταν περνάει μια γυναίκα. 

 

Παρομοίως έχει δημιουργηθεί η εικόνα ότι οι Τουρκάλες είναι μοιραίες γυναίκες που ελέγχουν απόλυτα τους άνδρες με τα τερτίπια τους. Δεν είναι όμως έτσι στην πραγματική ζωή.

Η Μαχμουρέ Κ. που ζούσε στην περιοχή Μπάλατ-Κωνσταντινούπολης δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο μπροστά στα μάτια των παιδιών της από τον άντρα της. Η δολοφονία αναφέρεται πως έγινε από καβγά που άρχισε για το φαγητό. Ο 31χρονος Ζουλφικάρ Β. σκότωσε την 19 ετών Μαχμουρέ Κ. μαχαιρώνοντας την 47 φορές. Πριν την μαχαιρώσει, την έδειρε με ξύλο.

Στην κατάθεση του στην αστυνομία είπε πως «Της ζήτησα να κάνει πατάτες και κεφτέδες. Όταν δεν έκανε αρχίσαμε να μαλώνουμε. Εκείνη την στιγμή έχασα τον αυτοέλεγχο μου». Ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του, μαζί με το μαχαίρι πήρε τα 1,5 και 5 ετών παιδιά του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Μετά την παράδοσή του, η αστυνομία πήγε στην διεύθυνση που τους υπέδειξε, και εκεί βρήκαν μια λίμνη από αίμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
 
p

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός