Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Ιουλίου 2012

Η Demy, το τραγούδι και η Νομική

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική ποπ σκηνή η Demy έκανε τη διαφορά. Η κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα, αφού σάρωσε τα βραβεία Mad και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη ετοιμάζεται όχι μόνο για τη νέα της δουλειά αλλά και για τα μαθήματά της στη Νομική όπου και σπουδάζει.






Η νεαρή τραγουδίστρια την οποία πολλοί έχουν αποκαλέσει ως το πιο hot γυναικείο όνομα στο χώρο φωτογραφήθηκε με το δικό της μοναδικό στιλ για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για τις σπουδές της, την προσωπική της ζωή αλλά και τη μόδα.



Για την προσωπική της ζωή

Με στενοχωρεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Ειδικά τον πρώτο καιρό μου ήρθε πολύ απότομα. Δεν προκαλώ και δεν κάνω κάτι για να με κυνηγούν οι δημοσιογράφοι.



Για τις σπουδές της στη Νομική και το τραγούδι.

Δεν θέλω να αφήσω την νομική και πιστεύω ότι θα μπορούσα άνετα να ασκήσω το επάγγελμα του δικηγόρου. Όμως αυτή την στιγμή ασχολούμαι με το τραγούδι που το αγαπώ περισσότερο.

πηγή,,.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός