Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Νοεμβρίου 2014

Πώς να βγεις κερδισμένος από έναν τσακωμό με την καλή σου.



Παραδέξου το. Εκείνη μπορεί και εκφράζεται καλύτερα από εσένα πάνω σε έναν καβγά. "Σε έχει" στα επιχειρήματα. Κι αν και δεν θα έπρεπε, θα σε βοηθήσω. 







Μην πεις ποτέ τις απαγορευμένες λέξεις, όταν τσακώνεστε, όσο κι αν σε στριμώξει. Ό,τι κι αν γίνει. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, εννοείται, αλλά, ως γυναίκα, ξέρω ότι για τους άντρες είναι χειρότερα, επειδή δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους εύκολα. Έτσι, δεν είναι; Οπότε...

1. Ποτέ μην της πεις: "Ηρέμησε"

Θα τα κάνεις χειρότερα. Δεν υπάρχει πιο εκρηκτική λέξη από το "Ηρέμησε", ακόμα κι αν το βάλεις δίπλα από το "αγάπη μου". Απόφυγε επίσης τα: "Κάθισε σε παρακαλώ", "πάρ'το πιο ήρεμα" και άλλα τέτοια...

2. Μίλησε σε πρώτο πρόσωπο

Αντί να της πεις ότι δεν ΣΕ καταλαβαίνει, πες της "Νιώθω ότι δεν ακούγομαι", ή "αισθάνομαι ότι δεν εκτιμώνται αυτά που κάνω". Δεν ακούγεται ήδη καλύτερα από το "δεν ΜΕ εκτιμάς!".

3. Άφησε την άποψη των φίλων σου έξω από την κουβέντα σας

Δεν είναι αρκετό που την θεωρείς εσύ τρελή; Πρέπει να το κάνουμε και club; Είναι φίλοι σου. Φυσικά και θα πάρουν το μέρος σου. Η γνώμη των φίλων σου θα την κάνει να αισθάνεται άσχημα την επόμενη φορά που θα τους συναντήσει. Οι άλλες γνώμες κάνουν τον τσακωμό ακόμα πιο χρονοβόρο από ότι είναι anyway.

4. Μην απειλείς ανούσια

Εδώ ολόκληρη η Αμερική δεν απαντά στις απειλές, η κοπέλα σου γιατί να το κάνει; Αν της ζητήσεις να κάνει unfollow τον πρώην της ή να μην ποστάρει για εσάς στο facebook, πρόσεχε γιατί μπορεί και να το κάνει. Αν είναι να μην το μετανιώσεις, απείλησε, αλλά αν δεν είσαι σίγουρος, ξανασκέψου το.

5. Τελευταίο σου χαρτί: Πες ένα μικρό ψέμα

Μικρό. Μικρό είπαμε. Όταν θα σου πει ότι "ούτε σου περνάει από το μυαλό τι είναι αυτό που έχεις κάνει και προκαλέσει", σκύψε το κεφάλι. Ρώτησέ την αν θέλει να το συζητήσετε, αν χρειάζεται χρόνο. Θα σαστίσει. Δεν το περιμένει. Για λίγο. Τόσο χρόνο έχεις να σκεφτείς τι θα πεις στη συνέχεια.

Καλή τύχη.







www.cosmo.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός