Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Νοεμβρίου 2014

Αισθάνομαι ασφάλεια με αυτόν το άνθρωπο!


Πολλοί άνθρωποι, άντρες και κυρίως γυναίκες, αναφέρουν συνέχεια την λέξη ΄΄ ασφάλεια”. Πόσες φορές ακούμε διάφοροι άνθρωποι να λένε ΄΄ αισθάνομαι ασφάλεια όταν έχω αυτό, αισθάνομαι ασφάλεια όταν έχω το άλλο, η αισθάνομαι ανασφάλεια όταν μου λείπει εκείνο, η όταν δεν έχω το άλλο.΄΄.



Ασφάλεια όταν έχουμε έναν άντρα που μας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας, Ασφάλεια όταν έχουμε μια΄ γυναίκα που μας κάνει και ΄΄ αισθανόμαστε΄΄ ασφαλείς με αυτά που μας……δίνει.
Το μεγαλείο της ζωής όμως, ευτυχώς η δυστυχώς μας έχει δείξει την άλλη όψη του νομίσματος. Γυναίκες που εγκατέλειψαν τον…..άντρα-ασφάλεια, άντρες που παράτησαν την γυναίκα που τους δημιουργούσε το αίσθημα ασφάλειας, πλούσιοι και εύποροι που ακουμπούσαν στα χρήματα τους σαν τοίχος ασφαλείας και τελικά τα έχασαν όλα γιατί κάποια ανίατη ασθένεια τους άφησε απένταρους.

Το μεγαλείο της ζωής, εστιάζετε ακριβώς εκεί:

Ότι η Ασφάλεια είναι μια ψευδαίσθηση και τίποτα παραπάνω.

Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ – ΣΦΑΛΕΙΑ. Η ίδια η ζωή φέρνει τα πάνω- κάτω. Ότι άποψη και να έχουμε για την ασφάλεια, να ξέρουμε οτι λογαριάζουμαι χωρίς….. τον ξενοδόχο. Όσο ασφαλείς και να αισθανόμαστε την όποια συγκεκριμένη στιγμή, να ξέρουμε και να περιμένουμε οτι…… η ασφάλεια κάποια στιγμή, θα μας το κουνήσει το μαντήλι Και αν δεν είμαστε συμφιλιωμένη με τον εαυτό μας, τους γύρο μας, με τον πόνο, την ευκολία να συγχωρούμε τους άλλους, να μην είμαστε απόλυτοι, να μην κρίνουμε, να μπορούμε να πνίξουμε τον εγωισμό μας, και να μπορούμε να βάλουμε το δάχτυλο μέσα στην κούτρα μας , τότε η απότομη πτώση, θα πονέσει. Και θα πονέσει πολύ


koybis.wordpress.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός