Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Οκτωβρίου 2014

Δείτε επώνυμα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας!!

Ερώτηση στην πανέμορφη κοπέλα που παντρεύτηκε έναν γέρο αλλά πολύ πλούσιο!
Αν ο άντρας σας δεν είχε τόσα λεφτά θα τον παντρευόσασταν? Και αυτή απάντησε: Αν και εγώ δεν ήμουν τόσο sexy αυτός θα με παντρευόταν?
Ερώτηση σε έναν άντρα που πηγαίνει συχνά με μικρούλες!
Δεν φοβάστε πως έρχονται μαζί σας για τα λεφτά
Απάντηση : Αν εγώ φάω το κοτοπουλάκι τι με νοιάζει τη θα πει αυτό για μένα? Ο Brad Pitt περνάει την Angelina Jolie 12 χρόνια.Ο James Woods με τη σύζυγό του Ashley Madison έχουν 39 χρόνια διαφοράς.Η Catherine Zeta Jones είναι 25 χρόνια μικρότερη από τον Michael Douglas.Ο Calvin Klein περνάει τον σύντροφό του Nick Gruber 46 χρόνια.Κατά 18 χρόνια μικρότερος είναι ο Casper Smart, ο σύντροφος της Jennifer Lopez.Ο Al Pacino είναι 40 χρόνια μεγαλύτερος από την σύντροφό του Lucila Sola.Εικοσιεπτά χρόνια μικρότερη από την David Hasselhoff είναι η Hayley Roberts.Έντεκα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της Nick Cannon είναι η Mariah Carey.


Πολλά είναι τα διάσημα ζευγάρια του Hollywood, που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο άντρας είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, περνώντας τις συντρόφους του 30 και 40 χρόνια.

Υπάρχουν περιπτώσεις όμως και διάσημων γυναικών που προτιμούν τους νεότερους άντρες, οι οποίοι τις κάνουν ίσως να νιώθουν πιο νέες και ποθητές.

Για να δούμε λοιπόν μερικά διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας…


Ο Brad Pitt περνάει την Angelina Jolie 12 χρόνια.Ο James Woods με τη σύζυγό του Ashley Madison έχουν 39 χρόνια διαφοράς.Η Catherine Zeta Jones είναι 25 χρόνια μικρότερη από τον Michael Douglas.Ο Calvin Klein περνάει τον σύντροφό του Nick Gruber 46 χρόνια.Κατά 18 χρόνια μικρότερος είναι ο Casper Smart, ο σύντροφος της Jennifer Lopez.Ο Al Pacino είναι 40 χρόνια μεγαλύτερος από την σύντροφό του Lucila Sola.Εικοσιεπτά χρόνια μικρότερη από την David Hasselhoff είναι η Hayley Roberts.Έντεκα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της Nick Cannon είναι η Mariah Carey.

ΠΗΓΗ: Φώτο..newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός