Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Οκτωβρίου 2014

Κύπρος: Ρωσία και Ισραήλ με παράλληλες ασκήσεις «στριμώχνουν» την Τουρκία...!

Στρατιωτικός συνωστισμός
 Πραγματοποιούν ασκήσεις παράλληλα με την παράνομη δέσμευση της Κυπριακής ΑΟΖ από την Τουρκία -Απόψε ή αύριο θα συναντηθούν Αναστασιάδης - Πούτιν


Ρωσία και Ισραήλ «στριμώχνουν» τη Τουρκία με παράλληλες ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου, την περίοδο που η Τουρκία έχει δεσμεύσει παρανόμως θαλάσσιο χώρο εντός της Κυπριακής ΑΟΖ για έρευνες του πλοίο Barbaros.

Η Ρωσία έχει δεσμεύσει θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κύπρου προς τη Συρία και το Ισραήλ χώρο που περιλαμβάνει τον εναέριο χώρο στα δυτικά, αλλά και θαλάσσιο χώρο εντός της ΑΟΖ.
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα κάνει χρήση πυραύλων μέχρι ύψους 33.000 μέτρων.

Πηγές του protothema.gr αναφέρουν ότι οι ασκήσεις της Ρωσίας και του Ισραήλ δίνουν το μήνυμα της παρουσίας τους στη περιοχή.

Εν τω μεταξύ απόψε το βράδυ ή αύριο θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο συνάντηση του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η συνάντηση πραγματοποιείται με αίτημα της ρωσικής πλευράς.









 ΠΗΓΗ...

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός