Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Ιανουαρίου 2011

Επειδή.... και η αντιγραφή θέλει την τέχνη της !!!

Δεν ξέρετε την τύφλα σας ? 
Είστε άσχετοι με το μάθημα.. αλλά πρέπει να το περάσετε ?
Αντιγραφή !!!       .....και ο θεός βοηθός !!!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...και δεν θα χάσετε !!!

1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ
Απλά πράγματα. Ο φοιτητής κάθεται πίσω από έναν καλά διαβασμένο συνάδελφό του και "απολαμβάνει" τη θέα.
Για προχωρημένους: Ολόκληρη παρέα κάθεται ο ένας πίσω από τον άλλον και οι απαντήσεις του μπροστινού μεταφέρονται "τρενάκι" προς τα πίσω...


Ο φοιτητής πηγαίνει στην αίθουσα αρκετή ώρα πριν την εξέταση, βρίσκει ένα καθαρό έδρανο και γράφει πάνω του. Πολύ συχνά χρειάζεται να σβήσει τις σημειώσεις που είχε κάνει ο προηγούμενος.
Για προχωρημένους: Ο φοιτητής ξεβιδώνει το έδρανο την προηγούμενη μέρα, το παίρνει σπίτι του και το φέρνει "έτοιμο" τη μέρα της εξέτασης.


7. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ
Η μέθοδος αυτή στηρίζεται στη φιλία. Αντί να πάει να γράψει ο φοιτητής, πάει ένας φίλος του που ξέρει πολύ καλά το μάθημα. Εφαρμόζεται κυρίως σε μαθήματα που δε γίνεται αυστηρός έλεγχος στα τρίπτυχα (φοιτητική ταυτότητα).
Για προχωρημένους: Κανένας αυστηρός έλεγχος δε στέκεται εμπόδιο σε μια αληθινή φιλία. Η φωτογραφία του φοιτητή βγαίνει σπό το τρίπτυχο και στη θέση της μπαίνει η φωτογραφία του φίλου (ναι, πρόκειται για πλαστογραφία!)
Αν στείλετε αντικαταστάτη, μην ξεχάσετε να αλλάξετε την φωτογραφία σας στο τρίπτυχο!
ΠPOΣOXH!
Βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε αντιγραφή είναι η επιλογή της κατάλληλης θέσης στο αμφιθέατρο. Για να πιάσουν οι φοιτητές τις "καλές" θέσεις πηγαίνουν στο αμφιθέατρο ως και 4 ώρες (!) πριν την εξέταση και τις καπαρώνουν. "Καλές" θέσεις θεωρούνται αυτές που είναι μακριά από την έδρα και τους διαδρόμους που πηγαινοέρχονται οι επιτηρητές. Οι θέσεις "πίσω και κέντρο" είναι ιδανικές. Εντούτοις η πίσω-πίσω σειρά καλό είναι να αποφεύγεται, διότι θεωρείται ύποπτη και εύκολα "μετακινήσιμη".

2. WALKMAN

Εφαρμόζεται κυρίως σε μαθήματα που έχουν πολύ μπλα-μπλα. Ο φοιτητής έχει ηχογραφήσει τη θεωρία σε κασετοφωνάκι. Το μόνο που έχει να κάνει την ώρα της εξέτασης είναι play... fast forward... pause. Απαραίτητο προσόν: μακριά μαλλιά (για να κρύβουν τα ακουστικά).
Για προχωρημένους: Discman.

3. ΚΙΝΗΤΟ
Η τελευταία λέξη στις αντιγραφές. Ο φοιτητής αφήνει το στυλό και πιάνει το κινητό. Στέλνει με SMS την ερώτηση και περιμένει με αγωνία την απάντηση. (Προσοχή: πάντα στο αθόρυβο!)
Για προχωρημένους: Hands-free, μακριά μαλλιά κι ένας φίλος που βρίσκεται έξω από την αίθουσα και υπαγορεύει και υπαγορεύει... μέχρι να του τελειώσει η κάρτα.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός