Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Ιανουαρίου 2011

Κίνα: περιβαλλοντικές οργανώσεις εναντίον της Apple !!






Η Apple κατηγορείται από 36 περιβαλλοντικές οργανώσεις της Κίνας πως αγνοεί τις επικίνδυνες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στα εργοστάσια που συναρμολογούν τα προϊόντα της στη χώρα.


Σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικών Ζητημάτων (ΙΡΕ) της Κϊνας που τιτλοφορείται “Η άλλη πλευρά της Apple” ο κατασκευαστής των iPhone και iPad δεν εποπτεύει τις άθλιες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στις μονάδες των προμηθευτών του στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η έκθεση αναφέρεται στην περίπτωση της Wintek, η οποία κατασκευάζει οθόνες για τα  iPhone και iPad. To 2009, μετά από πυρκαγιά στο εργοστάσιο, πολλοί εργαζόμενοι εκτέθηκαν σε δηλητηριώδη αέρια, με την Apple να αρνείται τη σχέση της με τον προμηθευτή.

Η Apple κατηγορείται και για αδιαφορία στην περίπτωση των αυτοκτονιών εργαζομένων της εταιρείας Foxconn, με την οποία επίσης συνεργάζεται στην Κίνα.

Πηγή:Econews

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός