Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Απριλίου 2015

Δείτε γιατί οι Αμερικανοί θέλουν «αναμετρήσεις» με τους Έλληνες χειριστές των F-16..! (βίντεο)


 Οι Αμερικανοί Χειριστές του «TOP GUN» και οι Εκπαιδευτές τους (ψάχνουν τις αναμετρήσεις) με τους Έλληνες Χειριστές των F-16 για να γίνονται …Καλύτεροι !









Στο πιο κάτω video που δημοσιεύεται σε Ιστοσελίδα του Εξωτερικού οι Αμερικανοί κάνουν λόγο στην άσκηση που έγινε στο Ισραήλ (Blue Flag 2013) και απαντούν στην ερώτηση : Ποιοί είναι οι καλύτεροι ξανά και απαντούν οι ίδιοι οι Έλληνες και αναφέρουν οτι οι Αμερικανοί είναι οι καλύτεροι Μαθητές !

Δείτε το video με την πτήση Έλληνα Χειριστή στην εν λόγω Άσκηση…Να σημειωθεί ότι οι Καλύτεροι πιλότοι που πήραν μέρος στην άσκηση θα δώσουν το παρόν στην Ελληνική Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2015″

(Blue Flag 2013,who is the best AGAIN !Greeks!!!!!…….The usa pilots the best students…..:-). With outstanding performance in one of the hardest types of missions , this destruction of enemy air defense , but also in the field unknown to Greek pilots , as the Negev desert Airmen excelled and l)













Πηγή...veteranos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός