Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Ιουλίου 2013

Απάτη μέσω Facebook υπόσχεται δωρεάν υπολογιστές της Dell


Οι χρήστες του Facebook θα πρέπει να αποφύγουν τις δημοσιεύσεις που υπόσχονται δωρεάν υπολογιστές της Dell σε οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να κοινοποιήσει την προσφορά και να κάνει “Like” στη σελίδα. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια νέα απάτη. 


Οι κακόβουλες δημοσιεύσεις αναφέρουν: «Έχουμε 200 κούτες με υπολογιστές της Dell που δεν μπορούν να πωληθούν, επειδή έχουν αποσφραγισθεί. Αυτός είναι ο λόγος που τους δίνουμε. Θέλετε έναν από αυτούς; Απλά κοινοποιήστε αυτή τη φωτογραφία και κάντε Like στη σελίδα μας.»

Συνεχίζουν: «Εμείς θα επιλέξουμε 200 άτομα εντελώς τυχαία στις 30 Ιουλίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Inbox. Τελευταίο βήμα: Επιβεβαιώστε την καταχώρησή σας στο [Link]»

Σύμφωνα με την Hoax Slayer, οι απατεώνες έχουν δύο στόχους: να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα “likes” για την σελίδα τους στο Facebook για να αυξήσουν την αξία της στη μαύρη αγορά και να ξεγελάσουν τους χρήστες ώστε να επισκεφθούν μια ιστοσελίδα όπου τους ζητούνται τα προσωπικά τους στοιχεία.

Προσοχή! Το έχουμε αναφέρει πολλάκις, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτού του είδους τις προσφορές. Όταν δείτε κάποια παρόμοια δημοσίευση θα πρέπει είτε να την αγνοήσετε είτε να την αναφέρετε ως spam.





 Πηγή...
 www.secnews.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός