Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Ιουλίου 2013

8 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου τελείωσε (μια και καλή)


Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Γελούσατε συνέχεια, φιλιόσασταν παθιασμένα στη μέση του δρόμου, κάνατε σεξ όλο το βράδυ. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Όσο και αν εθελοτυφλείς καταλαβαίνεις πως αυτή η σχέση πλησιάζει στο τέλος της. Δε θέλεις αν το δεχτείς και αποφεύγεις να δεις τα σημάδια. Φοβάσαι πώς να την τελειώσεις δε θα ξαναβρείς κάποιον που να σε αγαπάει με τον ίδιο τρόπο. Ηρέμησε. Μερικές φορές όταν τελειώνει κάτι, αρχίζει κάτι πιο όμορφο. 



Δες τα παρακάτω σημάδια, και αν τα αναγνωρίζεις.. τότε ίσως είναι καιρός να πάρεις μια σοβαρή απόφαση.
1. Θέλεις να περνάς χρόνο μόνη σου. Είναι καλό να έχεις το χώρο σου, αλλά αν επιζητάς όλο και περισσότερο να μην κάνετε πράγματα παρέα, τότε κάτι δε λειτουργεί σωστά.
2. Δε κάνετε σεξ. Και όταν κάνετε δεν υπάρχει πάθος, αισθάνεσαι σαν να γίνεται διαδικαστικά ή μερικές φορές σαν να συμβαίνει και με το ζόρι. Λάθος.
3. Περνάς καλά με τους φίλους σου. Εννοείται πως οι φίλοι δεν είναι υποκατάστατο μιας σχέσης και έχουν παράλληλη δυναμική, αλλά αν γίνουν η προτεραιότητα τότε κάτι αυτό σημαίνει.
4. Δεν επικοινωνείτε. Παλιότερα μιλούσατε συνέχεια, πέραν από εραστής ήταν και ο καλύτερός σας φίλος. Τώρα νιώθετε έναν τοίχο και δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε τίποτε μαζί του.
5. Σκέφτεσαι τον πρώην σου. Δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο!
6. Δε γελάτε μαζί με καθημερινά πράγματα. Δεν υπάρχει καλύτερο από ένα ζευγάρι με κοινούς κώδικες χιούμορ. Αν αυτό χαθεί τότε τα πράγματα είναι μάλλον ανησυχητικά.
7. Δε φιλιέστε. Το συναισθηματικό δέσιμο είναι αυτό που διατηρεί δύο ανθρώπους κοντά.. η ζεστασιά, η τρυφερότητα, το πάθος. Η αποξένωση χτυπάει την πόρτα όταν κόβονται και τα φιλιά.
8. Σε ενοχλούν τα πάντα πάνω του. Αν νιώθεις πως πλέον ό,τι και αν κάνει σε πειράζει, τότε αυτός ο άνθρωπος δεν είναι (πλέον) για εσένα. Καλύτερα να προχωρήσεις και να βρεις εκείνον που θα σε ξανακάνει χαρούμενη.


Πηγή...ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός