Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Ιουνίου 2013

''Sila'' Τζανσού Ντερέ: Η ζωή της μοιάζει δράμα βγαλμένο από σίριαλ.?


Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό η Τζανσού Ντερέ ή αλλιώς «Sila», όπως την γνωρίσαμε, είναι μια γυναίκα με σπάνια ομορφιά και μελαγχολικά μάτια, για τα τούρκικα ΜΜΕ είναι μια σταρ που επέζησε από την «κρεατομηχανή» της showbiz αφού η ζωή της μοιάζει βγαλμένη από σίριαλ!
 Τον μύθο συντηρεί το παρασκήνιο που θέλει την ηθοποιό σνομπ με τους άλλους συναδέλφους της και «κακό κορίτσι» στις δημόσιες εκδηλώσεις ιδίως όταν πίνει ένα ποτήρι παραπάνω.

 Όπως αναφέρει το «Like» το 2010 η ζωή της μοιάζει να είναι να είναι η χρονιά της και τίποτα δεν προμήνυε το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει και τη στενοχώρια που θα την πλήξει.
Ενάμιση χρόνο μετά, ο σύντροφος της την χωρίζει, ενώ η Τουρκία βουίζει για την παράλληλη σχέση του συντρόφου της με την καλύτερη της φίλη. Η φίλη της είναι έγκυος από τον πρώην της και εκείνος δηλώνει «ερωτευμένος».
Η ηθοποιός εμφανίζεται παντού πετρωμένη, σχεδόν άψυχη, αγέλαστη και σιωπηλή σε κάθε ενοχλητική ερώτηση. Κι ενώ τα media προβλέπουν την πτώση της η επιστροφή της είναι ένας μικρός θρίαμβος ανατροπής. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Τζεμ Αϊντιν, βραβευμένος μάνατζερ.
Το διαφημιστικό για γνωστή εταιρεία και η πρόταση για τον «Σουλεϊμάν» είναι ότι καλύτερο για την επάνοδο της. Μόνο όταν την ρωτούν για τα παλιά το χαμόγελο της εξαφανίζεται. Και θυμώνει ακόμη κι όταν για αστείο της λένε ότι ζει ζωή βγαλμένη από σίριαλ.




Πηγή... troktiko.eu

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός