Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

5 Ιουνίου 2013

Αξίζει για σένα; Μην αφήσεις τον έλεγχο της σχέσης σου στην τύχη!

 Μια καλή σχέση, πέρα από την επικοινωνία και την ειλικρίνεια χρειάζεται να έχει και ισορροπία, για να μπορέσει να διατηρήσει άθικτη την προσωπικότητα του κάθε ατόμου μέσα στη σχέση. Πολλές γυναίκες όμως χάνουν τον έλεγχο της σχέσης τους και μπαίνουν σε ένα φαύλο κύκλο και ξεχνάνε τη ζωή τους και όλες τους τις επιθυμίες.
 Οι παράγοντες, που συμβαίνει αυτό, είναι πολλοί και ας ξεκινήσουμε με το περιβάλλον, που έχει μεγαλώσει η κάθε γυναίκα, τα media, που δείχνουν πλαστά πρότυπα και άλλοι πολλοί. Το σημαντικό είναι να υπάρξει αυτοέλεγχος, από μέρους της γυναίκας, για να μπορέσει να ελέγξει και εκείνες τις καταστάσεις, που σχετίζονται με τον σύντροφο της.

 Πως όμως θα μπορέσει μια γυναίκα να αποκτήσει τελικά τον έλεγχο στη σχέση της; Πρώτα από όλα να θυμίσουμε ότι αυτός, που δείχνει το λιγότερο ενδιαφέρον, είναι εκείνος, που ξέρει να ελέγχει και τα συναισθήματα του αλλά και τη συμπεριφορά του άλλου. Αυτό αποδείχθηκε και με έρευνα, που διεξήχθη στο Penn State University πριν από λίγα χρόνια.

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό βήμα είναι να πράττετε σύμφωνα με τις προτεραιότητες του εαυτού σας αλλά και τις επιθυμίες σας. εννοείτε πάντα να υπάρχει ο ελάχιστος συσχετισμός, με αυτές του συντρόφου σας. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να παραμελείται τις ανάγκες για χάρη του συντρόφου σας.

Ο άνθρωπος που πρέπει να φροντίζουμε περισσότερο στο κόσμο είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε δραστηριότητες και με άλλους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να ξεφύγετε από τη μονοτονία και την ρουτίνα. Π.χ. Βγείτε έξω μια βόλτα με τις φίλες σας και πηγαίνατε ένα περίπατο.
 Με αυτό θα συμβούν 2 πράγματα, το ένα είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας όσο γίνεται περισσότερο και το δεύτερο να του λείψετε. Αν σας βλέπει συνέχεια μέσα στο σπίτι, θα σας θεωρήσει δεδομένη. Δεν το θέλετε αυτό με τίποτα. Τέλος να έχετε στο μυαλό σας, ότι δεν πρέπει να αφήσετε κανένα άντρα να ασκεί πάνω σας καμία μορφή εξουσίας.
Σκεφτείτε ότι είστε ένας άνθρωπος με προτερήματα και ελαττώματα, και αυτό που έχετε μεγαλύτερη ανάγκη είναι ο σεβασμός προς το πρόσωπο σας. Όλα τα παραπάνω χρειάζεται να γίνουν για έναν άντρα, που πραγματικά έδειξε ενδιαφέρον από την αρχή της σχέσης σας. Θα το πετύχετε μόνες σας και απλά χρειάζεται αγάπη προς τον εαυτό σας. Παραμείνετε μοναδικές, το αξίζετε!






 Πηγή... beu.com.cy

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός