Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Απριλίου 2013

Βικτόρια Χίσλοπ: "Η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου"


Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε στο περιοδικό "Elle" για την Ελλάδα που τόσο αγαπά.Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κάτοικος Κρήτης και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία και στέλνει σε όλους μας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

Η συγγραφέας του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος "Το Νησί" λέει χαρακτηριστικά:

"Ανησυχώ μήπως οι Έλληνες χάσουν την πίστη τους και θεωρήσουν ότι η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί - πράγμα απόλυτα κατανοητό".

Συμπληρώνοντας: "Ο ρόλος μου είναι να υπενθυμίζω στους εδώ φίλους μου ότι η χώρα όπου ζουν είναι η ομορφότερη του κόσμου, ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ εύκολο να τα λέω όλα αυτά, ενώ ουσιαστικά είμαι εξωτερικός παρατηρητής, αλλά είναι σημαντικό να κρατήσετε μια θετική στάση και να συνεχίσετε να ελπίζετε".

Επίσης προσθέτει: "Παλιά η Ελλάδα ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Έτσι ένιωσα όταν πρωτοήρθα για Το Νησί. Υπήρχε μια διαρκής αίσθηση γιορτής και μια ατμόσφαιρα πολύ ανεβασμένη. Τα πράγματα άλλαξαν αμέσως μετά. Πλέον πολλοί γνωστοί μου ζουν με μισθούς που έχουν περικοπεί στο μισό ή έχουν χάσει εντελώς τη δουλειά τους. Ξέρω ότι σχεδόν αγωνίζονται για να επιβιώσουν και πως δοκιμάζονται ακόμη και οι προσωπικές σχέσεις".

Πηγή... tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός