Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Μαρτίου 2013

Κάντε τον υπολογιστή σας να δουλεύει καλύτερα με το παρακάτω δωρεάν πρόγραμμα!!



Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ένα φανταστικό εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να αποκτήσετε... περισσότερο ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο, να διαγράψετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο και, με λίγα λόγια να βοηθήσει το PC να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται.Ονομάζετε CCleaner.


Μία από τις θεμελιώδεις λειτουργίες του είναι ο καθαρισμός της μνήμης γρήγορης πρόσβασης (γνωστή και ως «cache»). Το CCleaner επιπλέον, καταστέλλει την παρωχημένες καταχωρήσεις στο Window Register (το μέρος όπου καταγράφονται τα δεδομένα του λειτουργικού συστήματος, των προγραμμάτων, των εξαρτημάτων κτλ).
Παράλληλα, η εφαρμογή ενσωματώνει μια φανταστική επιλογή η οποία είναι χρήσιμη για να διαγράφετε αρχεία και να απεγκαταστήσετε όλων των ειδών τα λογισμικά με ασφαλή τρόπο. Το πρόγραμμα αυτό επίσης αφαιρεί και διαγράφει ανεπιθύμητο υλικό από τον υπολογιστή σας (όπως υλικό από τον Κλάδο Ανακύκλωσης, από όσα δεν χρησιμοποιείτε πια, τα cookies κτλ).

Εάν θέλετε να αποκτήσει ο εξοπλισμός σας την μέγιστη απόδοση, λάβετε τώρα το CCleaner.
Κατεβάστε το από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος ΕΔΩ


 
Πηγή: .zoomblog.org

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός