Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Αυγούστου 2012

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγραψε ιστορία και στα 200.! (Φώτο)


Σε έναν τελικό που θύμιζε... τράιαλς της Τζαμάικας ο Γιουσέιν Μπολτ έγραψε ιστορία. Έγινε ο πρώτος σπρίντερ που φεύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για δεύτερη φορά έχοντας όλο το χρυσάφι από τα 100 και τα 200μ. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποιο ρεκορ για να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα.

Έπρεπε απλά να έρθει πρώτος. Και το έπραξε με το 19.32 κάνοντας σήμα στον Μπλέικ πως πρέπει να σωπάσει.


Ο Μπολτ ξεπέρασε ακόμα και τον κάποτε ανίκητο Καρλ Λιούις. Αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και την τεράστια προσπάθεια του Γιόαν Μπλέικ. Του σπρίντερ που προπονείται μαζί με τον Μπολτ και ίσως να ξέρει τα... μυστικά του. Αν υπάρχουν αυτά. Ο 22χρονος Τζαμαικανός ήταν ο μόνος που τον απείλησε αλλά ήταν δεύτερος και εδώ με 19.44.


Το τρίτο σκαλί του βάθρου συμπλήρωσε άλλος ένας Τζαμαικανός. Ο Γουόρεν Γουίρ, 22 χρόνων και αυτός, κέρδισε στο νήμα τον Γουάλας Σπίρμον και έκανε ένα ιστορικό 1-2-3 για τη χώρα του. Ο Σουράντι Μαρτίνα τερμάτισε 5ος, ο Κριστόφ Λεμέτρ 6ος, ο Άλεξ Κινιόνες 7ος και ο Ανάσο Τζομποντουάνα 8ος.

Μένει ακόμα μία κούρσα για να απολαύσουμε αυτόν τον εκπληκτικό σπρίντερ. Τα 4Χ100μ θα είναι η τελευταία του παράσταση για το Λονδίνο, μέχρι να τον ξανασυναντήσουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.









Πηγή...pamesports.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός