Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

7 Αυγούστου 2015

«Αφηνίασε» η τουρκική Πολεμική Αεροπορία μόλις… είδε τον Καμμένο!Είναι γεγονός! Κάθε φορά που ο Π. Καμμένος κινείται στο Ανατολικό Αιγαίο, οι Τούρκοι… αφηνιάζουν.
Αυτό συνέβη και χθες, όταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας πήγε στη Σάμο για τις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία της Μυκάλης και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Καλόλιμνο και το Φαρμακονήσι για να εξετάσει την κατάσταση που επικρατεί με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Ενώ, λοιπόν, ο Π. Καμμένος βρισκόταν στην περιοχή, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία, καταστρατηγώντας το μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ για «ανακωχή» κατά τους θερινούς μήνες, έστειλε εννέα αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, τα οποία προχώρησαν σε 19 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, η χθεσινή πρόκληση έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού οι Τούρκοι δεν σεβάστηκαν ούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις στη Σάμο…

Πηγή....crashonline.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός