Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Ιουνίου 2014

Μέθοδος αλλάζει το χρώμα στα μάτια από καστανά σε γαλάζια!


Δεν θα χρειαζόμαστε πλέον έγχρωμους φακούς επαφής.Ο γιατρός Gregg Homer υπόσχεται σε αυτούς που θέλουν να γίνουν γαλανομάτηδες ότι δε θα χρειάζονται πλέον έγχρωμους φακούς επαφής.


Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεθόδου πάνω στην οποία εργάζεται για 10 χρόνια και επιτρέπει στους ανθρώπους με καστανά μάτια να αποκτήσουν μπλε!

Όπως υποστηρίζει, οι καστανομάτηδες έχουν ένα στρώμα μπλε χρώματος κάτω από το καφέ και με τη χρήση λέιζερ απομακρύνεται το καφέ στρώμα από την επιφάνεια της ίριδας μέσα σε 20 λεπτά! Βέβαια, όσοι γίνουν γαλανομάτηδες δεν θα μπορέσουν να γυρίσουν στο καστανό.

Πάντως έρευνες έχουν δείξει πως το 17% των ανθρώπων που έχουν καστανά μάτια θέλουν να αλλάξουν χρώμα!

Η νέα μέθοδος έχει εφαρμοστεί σε λίγους εθελοντές, ενώ θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο OCTANe's Medical Device & Investor Forum.

Σε περίπτωση που η εταιρεία βρει 15 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 18 μήνες, θα κάνει εγχειρήσεις και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών......e-radio





ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός