Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Απριλίου 2016

Ακούστε το...αξίζει ένας νέος σε διάλογο με τον Χριστό! ( Βίντεο )


 Ενα κομάτι υπέροχο  στην γλώσσα των νέων,,,!
Υπέροχοι στίχοι θα μπορούσε να είναι ένας διάλογος του Ιησού με έναν νέο που είναι εξαρτημένος από ουσίες!! Άλλωστε εάν ο Χριστός μιλούσε σε κάποιον , πιθανότερο είναι να πήγαινε σε ένα τέτοιο νέο, αυτός πιστεύω ότι θα του άνοιγε την πόρτα ενώ μια γυναίκα θρησκόληπτη θα φοβόταν να του ανοίξει αφού δεν θα τον γνώριζε!!



Ο παράξενος δεν είναι άλλος από τον Χριστό (το αγκάθινο στεφάνι, ο βασιλιάς, η προσευχή και σύλληψη στο Όρος των Ελαιών), ο οποίος αφού έχει γεννηθεί και έχει πεθάνει 2000 φορές (τη γέννηση και το θάνατό του γιορτάζουμε κάθε χρόνο) επιστρέφει στη γη με τύψεις για ότι έχει συμβεί.Για τους πολέμους που γίνονται στο όνομα του, για τις παρεκκλίσεις από την αρχική του διδασκαλία και για την απόφασή του να αλλάξει πια τη σειρά των γεγονότων !!

Ο
ι τύψεις πρέπει να είναι δικές μας..!
 







Πηγή
clikare.blogspot.com

1 σχόλια:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουμε να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας, την πίστη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Να σκεφτούμε διαφορετικά. Και με συνεννόηση, σοβαρότητα, σχέδιο και δουλειά να οικοδομήσουμε μια νέα πατρίδα. Αντάξια των δυνατοτήτων της και των μεγάλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. Πιο δυνατή, πιο δίκαιη και πιο ανθρώπινη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός