Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια Το ξέρατε ότι υπάρχουν τρόφιμα κανονικοί… highlanders; Κι όμως, ναι! Δείτε οκτώ... ...
-
ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΈΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΡΆΔΙΑ ME ΕΠΏΝΥΜΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ..!
-
Σχεδόν ένα μήνα πριν την αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για την απόκτηση κωδικο...
-
Φωτογραφίες από τα «κρεμαστά» μοναστήρια του κόσμου, ανάμεσά τους και τα Μετέωρα Όταν θέλει κάποιος να προσευχηθεί βοηθά να βρει ένα μ...
-
Για να παρακολουθήσει κάποιος τα ελληνοτουρκικά,ένα γλωσσάρι διπλωματικών και στρατιωτικών όρων είναι απαραίτητο.Το αλφαβητάρι που ακολ...
-
Δεν υπάρχει ζώδιο που να μην έχει το αδύνατο σημείο του... Δείτε λοιπόν τις αδυναμίες άντρα και γυναίκα, βάση του ζώδιου τους!!: Κριός ...
-
Ο ήλιος στην Ελλάδα είναι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την χώρα μας! Σε συνδυασμό με ένα δροσιστικό cocktail, κάτω από τους ήχου...
-
Πρόκειται για μια από τις πλουσιότερες και πιο ισχυρές εταιρείες στον πλανήτη... Λογικό επομένως το Facebook του πολυεκατομμυριούχου Mar...
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΩΩ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΙΝΩ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΜΟΥ!! ΚΛΕΙΣΙΜΟ
-
Μετά από δυο μήνες έντονων διεργασιών, οι αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας οριστικοποιήθηκαν. Το υπουργείο Παιδείας έδωσε χθες στ...
Blog Archive
- 2017 (5)
- 2016 (33)
- 2015 (134)
-
2014
(406)
- Δεκεμβρίου(26)
- Νοεμβρίου(35)
- Οκτωβρίου(51)
- Σεπτεμβρίου(53)
-
Αυγούστου(35)
- Ακούστε μία μαγική - υπέροχη ερμηνεία!!!! Rox - No...
- Ελληνικές παροιμίες και εκφράσεις μεταφρασμένες σ...
- Η πολυτάραχη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση
- Δείτε πως θα δημιουργούσαν οι Ναζί .. την Άρια Φυ...
- Όλες οι βάσεις για τα ΑΕΙ - ΤΕΙ..2014
- Πανελλαδικές 2014: Δείτε τα αποτελέσματα των βάσε...
- Το μαχητικό της 6ηςγενεάς των ΗΠΑ (USAF), θα είναι...
- Ανακάλυψαν δύο ακόμη αίθουσες στην Αμφίπολη
- Δείτε πώς έγινε μια 40χρονη Βρετανίδα πίνοντας 3 λ...
- Σημεία, που δείχνουν, ότι αξίζετε κάτι πολύ καλύτε...
- Πώς εξηγείς σε Τούρκο πωλητή που δεν καταλαβαίνει ...
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αρχαία Ελληνίδα βλέπει στην οθόνη του λ...
- Οι φράσεις που δεν πρέπει να λέτε σε έναν άντρα!
- Νέες φωτογραφίες από τις ανασκαφές στην αρχαία Αμφ...
- Ο Θεός βοηθάει σε ό,τι δεν γίνεται ανθρωπίνως.( ΓΕ...
- Παγκόσμια τρέλα με το bungee jumping στην παραλία ...
- Τσουλήθρες αλλάζουν τη διάθεση σε πανεπιστήμιο!
- ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Στο ψυχιατρείο
- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ | Το θαύμα που συνέβη στη ζωή το...
- Η γυναίκα μου με ρώτησε..."Με πόσες γυναίκες έχεις...
- Για να μην τρως παραμύθι....πως να ξετρυπώσεις τον...
- Μην κορνάρετε σε γριές γιατί θα σας κοστίσει ακριβ...
- Πως να μαγειρέψετε σωστά το καθε μέρος κρέατος απο...
- Επτά επαγγελματικές συμβουλές που δεν σας έδωσε πο...
- 5 τρόποι να του τραβήξεις την προσοχή στο facebook
- 25 ανέκδοτα γρήγορα και μικρά!!!
- Πώς το παίζεις έξυπνος. Εξυπνότερος απ' όσο είσαι ...
- Ερημη πόλη η Θεσσαλονίκη -Μόνος του στέκει ο Λευκό...
- Όταν γίνεται στην κατάλληλη στιγμή το κλίκ..!
- Γιατί οι αρχαιολόγοι φοβούνται πως ο τάφος στην Αμ...
- Προτάσεις για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου!
- Τεστ: Πόσο καλά βλέπετε ;
- 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στ...
- '' Στέλιος Καζαντζίδης '' Το μεγάλο μυστικό του....
- Κάποιες χαζές ιδέες που στο internet έκαναν κάποιο...
- Ιουλίου(2)
- Ιουνίου(14)
- Μαΐου(30)
- Απριλίου(37)
- Μαρτίου(50)
- Φεβρουαρίου(44)
- Ιανουαρίου(29)
- 2013 (498)
- 2012 (1379)
- 2011 (2053)
- 2010 (567)
Γίνε αναγνώστης μας!
19 Αυγούστου 2014
Πως να μαγειρέψετε σωστά το καθε μέρος κρέατος απο χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κατσίκι ..
10:11 μ.μ. | Αναρτήθηκε από
Giorgio |
Επεξεργασία ανάρτησης
Μπορεί να γνωρίζετε, ως καλή μαγείρισσα, πολλά μυστικά της μαγειρικής, ωστόσο είστε σίγουρες ότι ξέρετε να αναγνωρίζετε αλλά και να μαγειρεύετε σωστά το κάθε μέρος από το χοιρινό, το μοσχάρι, το αρνί και κατσίκι; Ο κρεοπώλης κ. Κωνσταντής Ψαράς από το εξαιρετικό κρεοπωλείο "Ευβιότοποι", το οποίο ειδικεύεται σε κρέατα που έχουν εκτραφεί σε ένα Πιστοποιημένο Βιολογικό Πρότυπο Αγρόκτημα, μας δείχνει ποιοι είναι οι καλύτεροι και πιο νόστιμοι τρόποι για να μαγειρέψουμε το κάθε μέρος του κρέατος ξεχωριστά!
Μοσχαρίσιο κρέας: Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μαγειρευτεί
Ελιά (λαιμός): βραστό και όλα τα μαγειρευτά και νόστιμος κιμάς.
Μπριζόλες (σπονδυλική στήλη): κάρβουνο, μαντέμι και αντικολλητικό τηγάνι.
Σπάλα (ωμοπλάτη): μαγειρευτό και κοκκινιστό λεμονάτο.
Κότσι (άκρη ποδιών): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Ποντίκι (κότσι χωρίς κόκκαλα): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Οσομπούκο (κότσι κομμένο σε ροδέλες): στην γάστρα και όλα τα μαγειρευτά.
Στήθος: νόστιμος κιμάς.
Λάπα (κοιλιά): νόστιμος κιμάς.
Σιδηρόδρομος (στηθοπλευρές): γιουβέτσι και βραστό.
Κιλότο (μπούτι): κοκκινιστό και λεμονάτο στην κατσαρόλα.
Νουά (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Στρόγγυλο (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Ουρά (μυς στο μπούτι): ψητό κατσαρόλας και κιμάς.
Τρανς (μυς στο μπούτι): σνίτσελ και κιμάς.
Κρέας από αρνί και κατσίκι: Ποια μέρη μαγειρεύονται και με ποιο τρόπο
Σπάλα: κατσαρόλα και στον φούρνο.
Παϊδάκια: στην σχάρα και στα κάρβουνα.
Μπούτι: κατσαρόλα και στον φούρνο.
*Όπως επισημαίνει ο κ. Ψαράς, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλες παρασκευές μιας και το κρέας από αρνί και κατσίκι είναι σχετικά μικρό και ως εκ τούτου δεν χωρίζεται σε άλλα τεμάχια. Σε ευρωπαϊκά δεδομένα μπορεί κάποιος να συναντήσει μεγαλύτερα ζώα και να φιλετάρει, ίσως, κάποιους μύες του ζώου.
Χοιρινό κρέας: Οδηγίες για να το μαγειρέψετε σωστά
Σπάλα: στην κατσαρόλα και στην γάστρα.
Κότσι: στον φούρνο, σε λαδόκολλα και στην γάστρα (το ψήσιμο στον φούρνο εξαρτάται από το βάρος του κρέατος, δηλαδή ένα κότσι ενός κιλού θέλει περίπου μία ώρα στον φούρνο. ενάμιση κιλού περίπου μιάμιση ώρα κλπ).
Πανσέτα: ψήσιμο στα κάρβουνα.
Μπούτι: ολόκληρο στον φούρνο.
Ψαρονέφρι: μαγειρεύεται καλά με όλους τους τρόπους, κατσαρόλα και τηγάνι.
Μπριζόλες: κάρβουνα και γκριλ.
Μπριζόλες λαιμου: στα κάρβουνα.
Σπαλομπριζόλες: στα κάρβουνα ή στον φούρνο (η ώρα για το ψήσιμο είναι σχετικό και είναι ανάλογη του βάρους, μια μπριζόλα 250γρ. θέλει για παράδειγμα 12-15 λεπτά στον φούρνο).
Κόντρα μπριζόλες: αντικολλητικό τηγάνι.
*Ο κ. Ψαράς αναφέρει πως είναι μύθος ότι το μαρινάρισμα μπορεί να μαλακώσει το κρέας. Το μαρινάρισμα βοηθάει μόνο στο να ψηθεί καλύτερα το κρέας και να αρωματιστεί. Ο ίδιος επισημαίνει πως μόνο χάρη στο σωστό σίτεμα που γίνεται στο κρεοπωλείο μπορούν να καταλήγουν τα κρέατα μαλακά στους πελάτες. - See more at: http://www.mama365.gr/17109/gnoriste-ta-merh-toy-kreatos-kai-mathete-pos-mageirefontai.html#sthash.0uox3G1K.dpuf
Ελιά (λαιμός): βραστό και όλα τα μαγειρευτά και νόστιμος κιμάς.
Μπριζόλες (σπονδυλική στήλη): κάρβουνο, μαντέμι και αντικολλητικό τηγάνι.
Σπάλα (ωμοπλάτη): μαγειρευτό και κοκκινιστό λεμονάτο.
Κότσι (άκρη ποδιών): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Ποντίκι (κότσι χωρίς κόκκαλα): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Οσομπούκο (κότσι κομμένο σε ροδέλες): στην γάστρα και όλα τα μαγειρευτά.
Στήθος: νόστιμος κιμάς.
Λάπα (κοιλιά): νόστιμος κιμάς.
Σιδηρόδρομος (στηθοπλευρές): γιουβέτσι και βραστό.
Κιλότο (μπούτι): κοκκινιστό και λεμονάτο στην κατσαρόλα.
Νουά (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Στρόγγυλο (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Ουρά (μυς στο μπούτι): ψητό κατσαρόλας και κιμάς.
Τρανς (μυς στο μπούτι): σνίτσελ και κιμάς.
Κρέας από αρνί και κατσίκι: Ποια μέρη μαγειρεύονται και με ποιο τρόπο
Σπάλα: κατσαρόλα και στον φούρνο.
Παϊδάκια: στην σχάρα και στα κάρβουνα.
Μπούτι: κατσαρόλα και στον φούρνο.
*Όπως επισημαίνει ο κ. Ψαράς, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλες παρασκευές μιας και το κρέας από αρνί και κατσίκι είναι σχετικά μικρό και ως εκ τούτου δεν χωρίζεται σε άλλα τεμάχια. Σε ευρωπαϊκά δεδομένα μπορεί κάποιος να συναντήσει μεγαλύτερα ζώα και να φιλετάρει, ίσως, κάποιους μύες του ζώου.
Χοιρινό κρέας: Οδηγίες για να το μαγειρέψετε σωστά
Σπάλα: στην κατσαρόλα και στην γάστρα.
Κότσι: στον φούρνο, σε λαδόκολλα και στην γάστρα (το ψήσιμο στον φούρνο εξαρτάται από το βάρος του κρέατος, δηλαδή ένα κότσι ενός κιλού θέλει περίπου μία ώρα στον φούρνο. ενάμιση κιλού περίπου μιάμιση ώρα κλπ).
Πανσέτα: ψήσιμο στα κάρβουνα.
Μπούτι: ολόκληρο στον φούρνο.
Ψαρονέφρι: μαγειρεύεται καλά με όλους τους τρόπους, κατσαρόλα και τηγάνι.
Μπριζόλες: κάρβουνα και γκριλ.
Μπριζόλες λαιμου: στα κάρβουνα.
Σπαλομπριζόλες: στα κάρβουνα ή στον φούρνο (η ώρα για το ψήσιμο είναι σχετικό και είναι ανάλογη του βάρους, μια μπριζόλα 250γρ. θέλει για παράδειγμα 12-15 λεπτά στον φούρνο).
Κόντρα μπριζόλες: αντικολλητικό τηγάνι.
*Ο κ. Ψαράς αναφέρει πως είναι μύθος ότι το μαρινάρισμα μπορεί να μαλακώσει το κρέας. Το μαρινάρισμα βοηθάει μόνο στο να ψηθεί καλύτερα το κρέας και να αρωματιστεί. Ο ίδιος επισημαίνει πως μόνο χάρη στο σωστό σίτεμα που γίνεται στο κρεοπωλείο μπορούν να καταλήγουν τα κρέατα μαλακά στους πελάτες.
Μπορεί να γνωρίζετε, ως καλή μαγείρισσα, πολλά μυστικά της μαγειρικής, ωστόσο είστε σίγουρες ότι ξέρετε να αναγνωρίζετε αλλά και να μαγειρεύετε σωστά το κάθε μέρος από το χοιρινό, το μοσχάρι, το αρνί και κατσίκι; Ο κρεοπώλης κ. Κωνσταντής Ψαράς από το εξαιρετικό κρεοπωλείο "Ευβιότοποι", το οποίο ειδικεύεται σε κρέατα που έχουν εκτραφεί σε ένα Πιστοποιημένο Βιολογικό Πρότυπο Αγρόκτημα, μας δείχνει ποιοι είναι οι καλύτεροι και πιο νόστιμοι τρόποι για να μαγειρέψουμε το κάθε μέρος του κρέατος ξεχωριστά!
Πηγή....www.mama365.g
Μοσχαρίσιο κρέας: Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μαγειρευτεί
Ελιά (λαιμός): βραστό και όλα τα μαγειρευτά και νόστιμος κιμάς.
Μπριζόλες (σπονδυλική στήλη): κάρβουνο, μαντέμι και αντικολλητικό τηγάνι.
Σπάλα (ωμοπλάτη): μαγειρευτό και κοκκινιστό λεμονάτο.
Κότσι (άκρη ποδιών): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Ποντίκι (κότσι χωρίς κόκκαλα): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Οσομπούκο (κότσι κομμένο σε ροδέλες): στην γάστρα και όλα τα μαγειρευτά.
Στήθος: νόστιμος κιμάς.
Λάπα (κοιλιά): νόστιμος κιμάς.
Σιδηρόδρομος (στηθοπλευρές): γιουβέτσι και βραστό.
Κιλότο (μπούτι): κοκκινιστό και λεμονάτο στην κατσαρόλα.
Νουά (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Στρόγγυλο (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Ουρά (μυς στο μπούτι): ψητό κατσαρόλας και κιμάς.
Τρανς (μυς στο μπούτι): σνίτσελ και κιμάς.
Κρέας από αρνί και κατσίκι: Ποια μέρη μαγειρεύονται και με ποιο τρόπο
Σπάλα: κατσαρόλα και στον φούρνο.
Παϊδάκια: στην σχάρα και στα κάρβουνα.
Μπούτι: κατσαρόλα και στον φούρνο.
*Όπως επισημαίνει ο κ. Ψαράς, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλες παρασκευές μιας και το κρέας από αρνί και κατσίκι είναι σχετικά μικρό και ως εκ τούτου δεν χωρίζεται σε άλλα τεμάχια. Σε ευρωπαϊκά δεδομένα μπορεί κάποιος να συναντήσει μεγαλύτερα ζώα και να φιλετάρει, ίσως, κάποιους μύες του ζώου.
Χοιρινό κρέας: Οδηγίες για να το μαγειρέψετε σωστά
Σπάλα: στην κατσαρόλα και στην γάστρα.
Κότσι: στον φούρνο, σε λαδόκολλα και στην γάστρα (το ψήσιμο στον φούρνο εξαρτάται από το βάρος του κρέατος, δηλαδή ένα κότσι ενός κιλού θέλει περίπου μία ώρα στον φούρνο. ενάμιση κιλού περίπου μιάμιση ώρα κλπ).
Πανσέτα: ψήσιμο στα κάρβουνα.
Μπούτι: ολόκληρο στον φούρνο.
Ψαρονέφρι: μαγειρεύεται καλά με όλους τους τρόπους, κατσαρόλα και τηγάνι.
Μπριζόλες: κάρβουνα και γκριλ.
Μπριζόλες λαιμου: στα κάρβουνα.
Σπαλομπριζόλες: στα κάρβουνα ή στον φούρνο (η ώρα για το ψήσιμο είναι σχετικό και είναι ανάλογη του βάρους, μια μπριζόλα 250γρ. θέλει για παράδειγμα 12-15 λεπτά στον φούρνο).
Κόντρα μπριζόλες: αντικολλητικό τηγάνι.
*Ο κ. Ψαράς αναφέρει πως είναι μύθος ότι το μαρινάρισμα μπορεί να μαλακώσει το κρέας. Το μαρινάρισμα βοηθάει μόνο στο να ψηθεί καλύτερα το κρέας και να αρωματιστεί. Ο ίδιος επισημαίνει πως μόνο χάρη στο σωστό σίτεμα που γίνεται στο κρεοπωλείο μπορούν να καταλήγουν τα κρέατα μαλακά στους πελάτες. - See more at: http://www.mama365.gr/17109/gnoriste-ta-merh-toy-kreatos-kai-mathete-pos-mageirefontai.html#sthash.0uox3G1K.dpuf
Ελιά (λαιμός): βραστό και όλα τα μαγειρευτά και νόστιμος κιμάς.
Μπριζόλες (σπονδυλική στήλη): κάρβουνο, μαντέμι και αντικολλητικό τηγάνι.
Σπάλα (ωμοπλάτη): μαγειρευτό και κοκκινιστό λεμονάτο.
Κότσι (άκρη ποδιών): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Ποντίκι (κότσι χωρίς κόκκαλα): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Οσομπούκο (κότσι κομμένο σε ροδέλες): στην γάστρα και όλα τα μαγειρευτά.
Στήθος: νόστιμος κιμάς.
Λάπα (κοιλιά): νόστιμος κιμάς.
Σιδηρόδρομος (στηθοπλευρές): γιουβέτσι και βραστό.
Κιλότο (μπούτι): κοκκινιστό και λεμονάτο στην κατσαρόλα.
Νουά (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Στρόγγυλο (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Ουρά (μυς στο μπούτι): ψητό κατσαρόλας και κιμάς.
Τρανς (μυς στο μπούτι): σνίτσελ και κιμάς.
Κρέας από αρνί και κατσίκι: Ποια μέρη μαγειρεύονται και με ποιο τρόπο
Σπάλα: κατσαρόλα και στον φούρνο.
Παϊδάκια: στην σχάρα και στα κάρβουνα.
Μπούτι: κατσαρόλα και στον φούρνο.
*Όπως επισημαίνει ο κ. Ψαράς, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλες παρασκευές μιας και το κρέας από αρνί και κατσίκι είναι σχετικά μικρό και ως εκ τούτου δεν χωρίζεται σε άλλα τεμάχια. Σε ευρωπαϊκά δεδομένα μπορεί κάποιος να συναντήσει μεγαλύτερα ζώα και να φιλετάρει, ίσως, κάποιους μύες του ζώου.
Χοιρινό κρέας: Οδηγίες για να το μαγειρέψετε σωστά
Σπάλα: στην κατσαρόλα και στην γάστρα.
Κότσι: στον φούρνο, σε λαδόκολλα και στην γάστρα (το ψήσιμο στον φούρνο εξαρτάται από το βάρος του κρέατος, δηλαδή ένα κότσι ενός κιλού θέλει περίπου μία ώρα στον φούρνο. ενάμιση κιλού περίπου μιάμιση ώρα κλπ).
Πανσέτα: ψήσιμο στα κάρβουνα.
Μπούτι: ολόκληρο στον φούρνο.
Ψαρονέφρι: μαγειρεύεται καλά με όλους τους τρόπους, κατσαρόλα και τηγάνι.
Μπριζόλες: κάρβουνα και γκριλ.
Μπριζόλες λαιμου: στα κάρβουνα.
Σπαλομπριζόλες: στα κάρβουνα ή στον φούρνο (η ώρα για το ψήσιμο είναι σχετικό και είναι ανάλογη του βάρους, μια μπριζόλα 250γρ. θέλει για παράδειγμα 12-15 λεπτά στον φούρνο).
Κόντρα μπριζόλες: αντικολλητικό τηγάνι.
*Ο κ. Ψαράς αναφέρει πως είναι μύθος ότι το μαρινάρισμα μπορεί να μαλακώσει το κρέας. Το μαρινάρισμα βοηθάει μόνο στο να ψηθεί καλύτερα το κρέας και να αρωματιστεί. Ο ίδιος επισημαίνει πως μόνο χάρη στο σωστό σίτεμα που γίνεται στο κρεοπωλείο μπορούν να καταλήγουν τα κρέατα μαλακά στους πελάτες.
Μπορεί να γνωρίζετε, ως καλή μαγείρισσα, πολλά μυστικά της μαγειρικής, ωστόσο είστε σίγουρες ότι ξέρετε να αναγνωρίζετε αλλά και να μαγειρεύετε σωστά το κάθε μέρος από το χοιρινό, το μοσχάρι, το αρνί και κατσίκι; Ο κρεοπώλης κ. Κωνσταντής Ψαράς από το εξαιρετικό κρεοπωλείο "Ευβιότοποι", το οποίο ειδικεύεται σε κρέατα που έχουν εκτραφεί σε ένα Πιστοποιημένο Βιολογικό Πρότυπο Αγρόκτημα, μας δείχνει ποιοι είναι οι καλύτεροι και πιο νόστιμοι τρόποι για να μαγειρέψουμε το κάθε μέρος του κρέατος ξεχωριστά!
Πηγή....www.mama365.g
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
adsense
Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου