Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Μαΐου 2014

Πώς επιλέγουν οι γυναίκες σύντροφο (;)

Υπάρχει άραγε μοτίβο, σύμφωνα με το όποιο οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο;
Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει πληθώρα επιστημονικών ερευνών και παρατηρήσεων. Εμείς, όμως, ως άντρες δεν νοιώθουμε την ανάγκη να επιβεβαιώσει κανείς την άποψη, την οποία έχουμε διαμορφώσει μετά από μελέτη της γυναικείας συμπεριφοράς μέσα από την καθημερινή παρατήρηση.

Όσες έρευνες και να λάβουν χώρα και όποια να' ναι και τα συμπεράσματά τους τα παρακάτω είναι δεδομένα:

Η επιλογή του συντρόφου μιας γυναίκας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηλικία της και όχι μόνο.

Είναι γενικά αποδεκτό ότι οι γυναίκες που δεν σκέφτονται τον γάμο τρέφουν μια προτίμηση στα "κακά" παιδιά.

Όσοι ζουν την "περιπέτεια" και η αγαπημένη τους ασχολία είναι η ρέμπελη ζωή, η επανάσταση χωρίς αιτία και η αντίδραση στη ζωή όπως τη γνωρίζουμε ανήκουν στο "top" των προτιμήσεων των γυναικών που δεν τις απασχολεί ο γάμος και η οικογένεια και προκαλούν αυτό το "κλικ" για το οποίο όλες οι γυναίκες μιλάνε. Οι οποίες, όμως, όταν διαπιστώσουν ότι πρόκειται περί μιας αποτυχημένης σχέσης που μπορεί να έχει ακόμα και 2ωρη διάρκεια σπεύδουν να διαπιστώσουν ότι πέφτουν συνέχεια σε μακάκες. Και βέβαια όχι γιατί έχουν μια ροπή προς τα εκεί και είναι οι επιλογές τους, απλά φαίνεται πως για κάποιο ανεξήγητο λόγο τραβάνε τους μακάκες. Οι γυναίκες είναι οι Πόντιοι Πιλάτοι, νήπτουν τας χείρας τους και δεν φέρουν καμία ευθύνη. Απλά τελικά κατ' αυτές φαίνεται πως δεν υπάρχουν άντρες σωστοί .... (Παρεπιπτόντως μακάκες είναι και τα "καλά" παιδιά για την κατηγορία αυτή των γυναικών. Απλά αυτοί είναι μακάκες απριόρι ...)

Όλα αυτά μέχρι να χτυπήσει το βιολογικό ρολόι της γυναίκας. Τότε κάνει στροφή και έστω και υποσυνείδητα θέλει τον άντρα που θα γίνει πατέρας, που θα κάνει παιδιά μαζί του. Στην τότε φάση όμως δεν υπάρχει πληθώρα "κακών" παιδιών και βέβαια ξεκινά και μια προτίμηση/ροπή προς ένα άλλο τύπο άντρα, τον "κοινωνικά ισχυρό".

Με ποιά κριτήρια η γυναίκα που επιζητά την οικογένεια επιλέγει σύντροφο;

Μετράει πολύ η κοινωνική υπόσταση του άντρα. Όσο πιο κοινωνικά ισχυρός είναι κάποιος τόσο πιο αρεστός είναι. Και μάλιστα αυτό δεν συνδέεται πάντα με την οικονομική άνεση/ευμάρεια. Κάποιος κοινωνικά ισχυρός και όχι τόσο "ματσό" μπορεί και να είναι καταλληλότερος από κάποιον οικονομικά ισχυρότερο, αλλά όχι κοινωνικά ισχυρό. Ε, βέβαια, η γυναίκα προτιμά να μιλά και να παρουσιάζει τον άντρα της τον δικηγόρο, τον γιατρό, και ας δουλεύει στο ΕΣΥ με 1500€ και όχι τον υπάλληλο στην καθαριότητα και ας "καθαρίζει" 2500€ στο νερό. Είναι απλό, πόσες γυναίκες αν περνούσε ο Ρουβάς από μπροστά τους και δεν ήταν αυτός που είναι σήμερα θα έμεναν με το στόμα ανοιχτό; Ξέρετε μήπως πώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου "έριξε" τη γυναίκα του κατά τη δικιά της εκδοχή; Την πήγε στα παρασκήνια μιας συναυλίας και όταν ο κόσμος φώναζε σαν τρελός από κάτω "Βασίλης ... Βασίλης" της είπε: "Αυτός είμαι εγώ και αυτή δύναμή μου ...".

Και για να το πάμε ακόμα πιο μακριά ανάλογα με την κοινωνική και οικονομική υποσταση του άντρα η γυναίκα είναι και διατεθιμένη να κάνει και υποχωρήσεις. "Έλα μωρέ και να' χει και καμιά γκόμενα δεν πειράζει, αρκεί που εγώ είμαι βολεμένη και σίγουρη ...".

Συμπέρασμα:

Ο λαός πολύ σοφά λέει κάθε πράμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Αν είστε καλό παιδί, δεν πειράζει, θα' ρθει και η ώρα σας ... όταν χτυπήσει το βιολογικό ρολόι της γυναίκας για οικογένεια. Αν πάλι είστε επαναστάτης χωρίς αιτία προτιμήστε τις γυναίκες που δεν σκοπεύουν σε οικογένεια άμεσα.
Αν τέλος είσαστε επαναστάτης χωρίς αιτία με χρήμα και κοινωνική υπόσταση ... ε, τότε, αφήστε εδώ το κινητό σας, είστε ο ιδανικός σύντροφος και ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες θα σας καλέσουν.

Πηγή: ClopYPastE.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός