Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Νοεμβρίου 2011

Το τεστ της απιστίας μέσω DNA !


Δεν χρειάζονται ούτε μάρτυρες ούτε ιδιωτικοί ντεντέκτιβ. Μία εταιρία στην Ελλάδα παρέχει σαν υπηρεσία το ειδικό τεστ απιστίας, το οποίο μέσω DNA ανακαλύπτει αν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα σου ή πάνω σου, είναι της κοπέλας ή της ερωμένης σου.


Ωρέ πού πάμε ρε; Όπως θα αναφωνούσε και ο Βασίλης Αυλωνίτης, τα πράγματα είναι σκούρα. Σε λίγο θα λογοδοτούμε για τα πάντα. Δεν λέμε, είναι σημαντικό να ανακαλύπτονται οι ποινικά κολάσιμες πράξεις. Εντάξει να μας παρακολουθούν για το αν στήνουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εντάξει να μας ηχογραφούν μήπως οργανώνουμε κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Αλλά αυτό είναι άνω ποταμών.

Η εταιρεία DNAlogy παρέχει νόμιμα την υπηρεσία ελέγχου DNA για την εξακρίβωση της απιστίας. Πριν λίγες μέρες μάλιστα η υπηρεσία αυτή που κανονικά κοστίζει γύρω στα 350 ευρώ, προσφερόταν στα 99 ευρώ από εταιρείες προσφορών. Όχι δηλαδή μόνο θα μπορούσε να ανακαλύψει μια γυναίκα την κουτσουκέλα μας, αλλά θα το έκανε και σχεδόν τσάμπα.

Την πατήσαμε


Δεν είναι να ξεχνάς κανένα εσώρουχο στο σπίτι της κοπέλας σου. Μπορεί ωραιότατα να συλλέξει γενετικό υλικό δικό σου. Και όταν υποπτευθεί κάποια έξοδό σου, να τσιμπήσει και το μπλουζάκι που φόραγες εκείνη την ημέρα και να τα πάει στο εργαστήριο για εξετάσεις. Τα αντικείμενα άλλωστε στα οποία μπορεί να βρεθεί εύκολα το γενετικό υλικό είναι αποτσίγαρα, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, τρίχες με την ρίζα τους, λερωμένα σεντόνια, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, τσίχλες, χαρτομάντιλα, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια και άλλα. Με δυο λόγια από παντού μπορεί να την πάθεις.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;


Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς και η ανδρική κοινότητα αγωνιά. Τρομάζει η ιδέα ότι θα υπάρχει και συνέχεια σε τέτοιου είδους ευρεσιτεχνίες. Σε λίγο θα βγει μετρητής βαρεμάρας εν ώρα εργασίας. Ή ανιχνευτής κακών σκέψεων για τα αφεντικά ή τις πεθερές. Ακόμα χειρότερα με το που θα γνωρίζεις μια κοπέλα θα μπορεί με ένα application να μάθει με πόσες γυναίκες έχεις πάει, με πόσες έχεις κάνει σχέση και για ποιο λόγο σε χώρισαν.

Η άλλη όψη του νομίσματος


Αλλά αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, έχει πάντα δυο όψεις το κέρμα που λέει κι ο Μουζουράκης. Μπορεί να είναι οι γυναίκες εκείνες οι οποίες σε συντριπτικό ποσοστό ψάχνουν πειστήρια για να αντιληφθούν αν ο άντρας τους τις απατά, αλλά το ίδιο θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να κάνουμε και εμείς. Τεστ εσείς; Τεστ και εμείς. Με την επιφύλαξη πάντα του λάθους. Γιατί ποιος σου λέει ότι επειδή βρέθηκε γενετικό υλικό άλλου άνδρα σε μπουκάλι μπίρας, πρέπει απαραίτητα να κοιμήθηκε και με την κοπέλα σου;

Τέλος, μια φιλική συμβουλή. Αυτού του είδους τα τεστ μπορεί να φέρουν σε μεγάλη ρήξη το ζευγάρι. Και αν δεν είσαι σίγουρος ότι η άλλη σε απατά, ίσως να μην πρέπει να βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες καταστάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνήθως καλύτερο να μην ψάχνεις. Γιατί αν ψάξεις, μπορεί και να βρεις. 



Πηγή:men24

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός