Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Ιουλίου 2011

''ΕΖΕΛ''Στο τέλος ο Εζέλ - Ζεί; Δείτε το με Ελληνικούς υπότιτλους !(βίντεο )


Πως τελειώνει το EZEL με την δική μας ματιά !
Ο Εζέλ σκοτώνει τον Τζεκίζ , ενώ με το Αλί μένουν φίλοι. O Εζέλ μαθαίνει από τους γιατρούς τον βέβαιο θάνατο της Εσάν και βρίσκεται σε απόγνωση. Eιχε από τον Ραμίζ το δακτυλίδι με το δηλητήριο.



Ο Εζέλ και η Εσάν
παίρνουν το τραίνο να ταξιδέψουν, σε λίγο η Εσάν πεθαίνει, ο Εζέλ μονολογεί : "Η Μπαχάρ μας περιμένει !!! ", πίνει το δηλητήριο από το δακτυλίδι λέγοντας : "Έρχομαι αγάπη μου κοντά σου!" ...
Και τον βλέπουμε να πεθαίνει, στο τραίνο πλέον βρίσκονται όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι που είναι νεκροί. Και φθάνουμε στο τελευταίο κομμάτι που ο γιος του Εζέλ, ο Τζάν πηγαίνει στον φάρο να συναντήσει τον πατέρα του.
Η τελευταία σκηνή είναι το μακρινό μέλλον στο οποίο και ο Τζάν έχει πεθαίνει και πάει, να συναντήσει τους γονείς του!
Ο πατέρας του ανοίγει την πόρτα στον φάρο !( το λέμε με σιγουριά γιατί κάνει ακριβώς την ίδια κίνησή που έκανε ο Εζέλ να ξύνει τον σβέρκο του).
Αν δώσετε προσοχή στην αφήγηση που κάνει ο γέρος με την φοβερή φωνή, λέει πως δεν γίνεται οι πατεράδες να νικήσουν τον θάνατο για να συναντηθούν με τα παιδιά τους, αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια.
Το οτι δεν φαίνεται κάπου η Εσάν, είναι γιατί θα ήταν ξεκάθαρο το τέλος και το σενάριο ήθελαν να τελειώσει με μυστήριο και πολλές ερμηνείες φυσικά τo πέτυχαν !





ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ "Πειρασμός" (Aski Memnu)


Κάντε
κλικ V
clikare.blogspot.com/2011/09/blog-post_25.html







Υ.Γ
Με επιφύλαξη για τυχόν λάθη του σεναρίου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορουσε να μην εχει πεθανει ο Εζελ αν στο δακτυλιδι ο Ραμιζ δεν εβαλε Δηλητηριο αλλα μια σκονη με υπνωτικό,υπαρχει και αυτη η περιπτωση !!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε παιδιά δεν μένει κανείς ζωντανός;
Εμείς έχουμε μάθει τα έργα μας να έχουν καλό τέλος, αλλά πράγματι το καλό τελος ειναι στα παραμύθια, αυτοί φαίνετε πως είναι πιο σκληροί και ρεαλιστές............

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα καταλαβαινω αυτά. Φιλος με τον Αλί που τον εστειλε στην κόλαση,μένει με την Εσαν και στο τέλος αυτοκτονει και στην αγκαλια της, καλος μαλάκας.... την κουκλαρα τη Μπαντέ δεν την βλέπει? αλλα μετα απο τοσους φονους καιρός να αυτοκτονησει κι αυτός. Θα τρελαθουμε... Εδω οι δολοφονοι γίνονται ηρωες κρίμα που μου άρεσε στην αρχή.Το παρατράβηξε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ.ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο΄΄ΦΥΛΑΚΑΣ΄΄ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.Ο ΦΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΖΩΗ.Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΖΕΛ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΜΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ!Ο ΤΖΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΖΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΖΕΛ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΘΡΟ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΠΑΙ "πως δεν γίνεται οι πατεράδες να νικήσουν τον θάνατο για να συναντηθούν με τα παιδιά τους"..."ΜΠΟΡΟΥΝ?"
ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΖΕΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΝΟ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΤΕΣ ΔΙΑΛΈΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός